Aanbiedingen zomervakantie 2019: de beste deals op een rij

Aanbieding zomervakantie

Aanbieding zomervakantie

Ben je op zoek naar een goede aanbieding voor de zomervakantie? Hier vind je de beste deals die momenteel bij Nederlandse reisorganisaties en touroperator te boeken zijn. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt! 

Direct scrollen naar:
TUI (of ga direct naar de aanbiedingen)
Corendon (of ga direct naar de aanbiedingen)
De Vakantiediscounter (of ga direct naar de aanbiedingen)
Prijsvrij (of ga direct naar de aanbiedingen)
De Jong Intra (of ga direct naar de aanbiedingen)
Kras (of ga direct naar de aanbiedingen)
D-Reizen (of ga direct naar de aanbiedingen)

Aanbiedingen zomervakantie: zo werkt het

Vroeger was het zo dat hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je uit bent. Met vroegboekkortingen bijvoorbeeld, als je in december of januari al boekt. Maar tegenwoordig maakt het niet zo heel meer uit wanneer je boekt, gezien reisorganisaties en touroperators ook deels afhankelijk zijn van de prijzen van vliegtickets. Uit onderzoek blijkt dat het beste moment om te boeken ruim vier maanden voor vertrek is (140 dagen). Hoe dat komt? Een vroege boeking bij een luchtvaartmaatschappij betekent dat ze snel zekerheid hebben dat het vliegtuig vol komt, en daar zetten ze graag goedkopere prijzen tegenover. Wil je in de zomervakantie op vakantie, dan is het aan te raden om óf al in december/januari te boeken (vroegboekkortingen), of pas in maart of april te boeken als je in juli of augustus weg wilt. Daarna schieten de prijzen heel snel omhoog: veel vliegtuigstoelen en hotels zijn dan al bijna helemaal gevuld, waardoor de reisorganisaties de prijzen omhoog gooien. Er is op dat moment namelijk meer vraag dan aanbod.

 Aanbieding zomervakantie

De goedkoopste bestemmingen in 2019:
Over het algemeen zijn verre bestemmingen als Turkije, Griekenland, Egypte, Tunesië, Gambia en Kaapverdië relatief goedkoop. Zeker wanneer bestemmingen negatief in het nieuws komen (zoals bijvoorbeeld met de vluchtelingenstroom in Griekenland of een vulkaanuitbarsting op Bali), dan gaan de prijzen voor vakanties daarheen omlaag. Het is wel aan te raden om vooraf het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen: als deze negatief is (oranje of rood), ga dan goed bij jezelf na of je dit risico wil nemen.

Tip:

Bij het boeken van een vakantie loont het altijd om meerdere websites te bekijken en te vergelijken. Veel reizen kunnen behoorlijk overeen komen, maar bij de een is deze net goedkoper dan de ander of biedt deze net even wat meer dan de ander. Ga de onderstaande websites dus allemaal af. Kost wat meer tijd, maar levert je gegarandeerd een goedkopere vakantie op!

TUI

Logo TUI

TUI biedt het hele jaar door reizen aan naar bestemmingen over de hele wereld. Zo kun je via hen onder meer naar Curaçao en Mexico, maar ook naar Italië en Spanje. Je kunt hier all-inclusive boeken, een pakketreis met alleen ontbijt en puur vliegtickets. Extra redenen om bij TUI te boeken: ze hebben een omruil-garantie, een we-lossen-het-op-garantie en een niet-goed-geld-terug-garantie.

⇒ Klik hier om alle TUI-aanbiedingen voor de zomervakantie te bekijken. 


Corendon

Logo Corendon

Corendon vloog vroeger bijna alleen maar naar Turkije, inmiddels kun je een groot deel van de wereld ontdekken via deze reisorganisatie. Naast complete pakketreizen kun je hier ook losse vliegtickets boeken. Als het aankomt op de vroegboekkortingen garanderen ze de laagste prijs: zie je de reis ergens anders goedkoper, dan matcht Corendon de prijs. Ook mag je hier gratis omboeken.

⇒ Klik hier om alle aanbiedingen voor de zomer van Corendon te zien


De Vakantiediscounter

Logo Vakantiediscounter

 De Vakantiediscounter wordt al sinds 2015 jaarlijks door Zoover uitgeroepen tot Populairste/Beste online reisbureau. Niet voor niets, want je betaalt hier geen boekingskosten en ze bieden reizen aan naar bijna elk vakantieland in de wereld.

⇒ Bekijk hier alle aanbiedingen voor de zomervakantie van De Vakantiediscounter


Prijsvrij

Logo Prijsvrij

Bij Prijsvrij.nl zit je goed wanneer je tijdens de zomervakantie richting de Middellandse Zee wilt vertrekken. Denk aan landen als Turkije, Spanje en Griekenland, maar ook bestemmingen als Kroatië en Bulgarije. Met de Best Deal Garantie krijg je het verschil in prijs terug als je dezelfde reis ergens anders goedkoper ziet.

⇒ Klik hier om alle aanbiedingen van Prijsvrij.nl voor de zomervakantie te bekijken. 


De Jong Intra

Logo De Jong Intra

De Jong Intra vakanties regelt al sinds 1972 vakanties. In 2018 werden ze door website Reisgraag uitgeroepen tot beste allround reisorganisatie van Nederland. Boek je hier, dan zit je dus sowieso goed! Je kunt hier terecht voor busreizen, vliegreizen dichtbij, stedentrips en verre bestemmingen.

⇒ Klik hier om alle huidige aanbiedingen van De Jong Intra te bekijken. 


Kras

Logo Kras

Ook met Kras kun je de wereld rond. Ze bieden het hele jaar door goedkope vakanties aan, naar onder andere Sri Lanka, Fins Lapland, Dubai en Amerika. Je kunt hier selecteren op doelgroep, zodat je zeker weet dat je in een accommodatie terecht komt dat bij je past.

⇒ Bekijk hier alle goedkope vakanties van Kras


D-Reizen

Logo D-Reizen

D-Reizen heeft ieder jaar aanbiedingen voor de zomervakantie. Van Portugal tot Turkije en van Frankrijk tot Kroatië. En je kunt ook nog kiezen of je zelf met de auto wilt gaan of liever het vliegtuig pakt.

⇒ Klik hier om alle aanbiedingen van D-Reizen voor de zomervakantie te bekijken.