Op het moment dat deze post online komt zit ik met m’n (werk)reet in Londen! Je begrijpt, je hoort mij niet klagen. Deze maand kijk ik terug op twee te toffe tripjes, fijn gezelschap, heel veel eten en.. de liefde! April, je was leuk. 

Achter de (reis)schermen

Het eerste weekend van april verbleef ik in Den Haag. M’n schoonouders waren (zijn nog steeds) 35 jaar getrouwd en wilden dat met het gezin (+ aanhang) vieren met een nachtje weg. Op naar Den Haag om onder andere naar The Lion King te gaan. Ben niet zo van de musicals, maar deze was echt zo tof.

Achter de (reis)schermen

En gezien de helft van het gezelschap nog nooit in Den Haag was geweest, kon ik het niet laten een tourtje te geven door ‘mijn’ stad.

Achter de (reis)schermen

Twee nachtjes later vloog ik door naar The Big Apple. Eindelijk! New York stond echt al zo lang op m’n wensenlijst. Maar nu ik weer terug ben heb ik serieus heimwee naar de stad. Wat een plek.

Achter de (reis)schermen

Maarrrr… ik ging niet alleen. Uitgebreid uitweiden zal ik niet, maar ik wil het toch even delen: ik ben weer samen met m’n vriend. ‘Weer’ ja, want na 1,5 jaar uit elkaar bleek toch dat we eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Je snapt, ik ben een gelukkig mens.

Achter de (reis)schermen

Er zal binnenkort nog het een en ander over New York online komen, maar voor nu wil ik vast zeggen: doe een fietstour! Ik vond dat serieus een van de hoogtepunten.

Achter de (reis)schermen

Eenmaal terug was het hoog tijd om weer met een van m’n besties af te spreken. Lang leve de scroppino’s (gelukkig krijg nooit zo’n rood hoofd van alcohol).

Achter de (reis)schermen

Na heel veel leuks en afleiding kon ik er helaas niet langer meer omheen: de laatste dag van mijn lieve collega Mieke… Supertof voor haar (ze gaat bij Coopr aan de slag), maar niet leuk voor ons. Huilen.

Achter de (reis)schermen

Sushi eten met twee oude studievriendinnetjes. Een van hen woont zó mooi: kijk dit uitzicht over Amsterdam-Oost, fantastisch toch?

Achter de (reis)schermen

Another babyshower. Zolang er heel veel eten is, hoor je mij niet klagen.

Achter de (reis)schermen

Al helemaal niet als ik – als babyleek – de minste fouten bleek te hebben bij de baby quiz. Ik ben het gokken nog niet verleerd blijkbaar.

Achter de (reis)schermen

Pre-Pasen! Gourmetten bij een vriendin thuis. Deze foto is tijdens de voorbereidingen gemaakt, maar zoals dat glas wijn op tafel al weerspiegeld: ik had weinig geduld.

Achter de (reis)schermen

Op 1e Paasdag gezellig op bezoek bij m’n vader. M’n nichtje en neefje waren er ook: verstoppertje spelen in de gangen blijft leuk.

Achter de (reis)schermen

En ’s avonds weer gourmetten, maar dan met de schoonfamilie. Wat een feest!

Achter de (reis)schermen

Tweede Paasdag was net zo volgepropt met eten, maar ik begon wat eerder: met twee vriendinnen uitgebreid lunchen bij een van hen thuis. Met als toetje dit.

Achter de (reis)schermen

Bijkletsen met deze twee leukerds!

Achter de (reis)schermen

Den Haag, wat ben je toch mooi.

Achter de (reis)schermen

Nog nooit gedaan, dat karten.

Achter de (reis)schermen

Maar eens moet de eerste keer zijn! Dit was vooraf (zie je de angst in m’n ogen?), maar ik vond het echt zo tof!

Achter de (reis)schermen

In het kader van ‘love my job’: ik mocht met collega Mandy naar de premiere van Lucky Live in het Zuiderstrandtheater.

Achter de (reis)schermen

En de dag daarna – Koningsdag – ging ik in alle vroegte richting Schiphol. Op naar Londen, met eerst een kleine detour via Brighton. Echt een leuk stadje! En ideaal om de drukte in Amsterdam te ontlopen. Ik heb echt niets met Koningsdag.

Achter de (reis)schermen

Ik moest dit weekend in Londen zijn voor werk, ik verblijf in het leuke Notting Hill!

Achter de (reis)schermen

En na een hele dag vol met inspirerende kennissessies, is het tijd voor een boottochtjes op de Theems. Mooi!

Achter de (reis)schermen

Londen, je verveelt echt nooit. Vanavond vlieg ik weer terug naar Amsterdam, maar gelukkig mag ik daarna al snel weer m’n koffers pakken!

Hoe was jouw maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒