Mijn eerste weken als ondernemer zitten er op! En tot nu toe kan ik alleen maar zeggen: I absolutely loved it. Echt hoor, de vrijheid om je eigen tijd in te delen en om te doen wat je écht wilt is onbetaalbaar. Maar naast heel veel uurtjes hard werken was er gelukkig ook genoeg tijd voor andere leuke dingen! 

1 augustus: ik was jarig! En werd… 30. Ik weet dat ik me er niet zo druk om moet maken, maar ik vind het toch wel een dingetje hoor. In m’n hoofd ben ik gewoon nog 25 (gelukkig werd ik een paar dagen terug ook nog zo geschat). Ik was op de dag zelf nog op vakantie, dus m’n vriend zorgde ervoor dat ik me extra jarig voelde door onze tent midden in de nacht te versieren. Oh, en we aten natúúrlijk taart.

We waren van plan om nog een paar dagen langer weg te blijven, maar ’s nachts barstte het los met regen en onweer. Het onweer stopte op een gegeven moment, de regen niet. En dus reden we naar huis en aten we weer eens iets anders dan campingvoedsel!

Voordeel van iets eerder terugkomen: een paar dagen extra thuis zijn en niets hoeven. Konden we ineens de Pride even meepakken!

Mooi weer betekent in mijn geval vooral met de boot weg (niet de mijne overigens, ik heb heel fijne schoonouders). Genieten!

De maandag erop was het tijd om echt aan de bak te gaan: de eerste officiële dag!

Om vervolgens af te sluiten in het Oosterpark.

Alleen werken blijkt al snel niets voor mij, dus als het even kan doe ik het samen met een leuk iemand!

Deze maand had ik ook veel koffie-dates. Het is maar goed dat ik dat sinds een jaar drink, want dat klinkt toch leuker dan een thee-afspraak. Hier was ik gezellig aan het bijkletsen met Suzanne.

En daarna had ik afgesproken met deze leukerd! We hadden elkaar al een hele poos niet gezien, maar des te leuker als blijkt dat je vervolgens precies verder gaat op het punt waar je was gebleven.

Echt zo’n topavond gehad op de bruiloft van Lisette en Mark! <3

Tijd voor bier. Al maakte ik de stomme fout om op het Leidseplein af te spreken. Nooit meer.

Van bruiloft naar vrijgezellenfeest, waar we onder andere een boottocht door Leiden maakten.

Op uitnodiging van Holland America Line kreeg ik een rondleiding op een van hun cruiseschepen! Even serieus, als je dit ziet ben je toch meteen fan? Vooral de trips naar Noorwegen lijkt me fantastisch; vertrek vanuit Nederland, goed te betalen en als je boekt voor 1 november zitten alle (ALLE) drankjes inbegrepen in de prijs. Dat komt er dus op neer dat je nul extra kosten hebt.

Niets fijner dan koffie in het zonnetje.

Wat wel fijner is: als je daadwerkelijk je eten krijgt als je het bestelt. Helaas had ik na drie kwartier nog steeds alleen dit, en moest ik er daarna vandoor.

Als een afscheidsborrel eindigt met een hamburger, dan weet je dat je een goede avond hebt gehad.

En even een kleine sprong in de tijd: ik ben hier in Zuid-Tirol! En wat was het leuk. Binnenkort heel veel informatie en tips op m’n blog, voor nu moet je het even doen met deze foto van mij op de fiets.

En dit uitzicht.

En dit pareltje.

En ik vind dit dus best spannend, maar ik heb voor het eerst een video gemaakt! Ik ben nu druk bezig met het monteren, binnenkort komt ‘ie online.

Ik ging voor het eerst sinds tijden weer iets aan sport doen (tennis), en heb al mijn verloren calorieën er daarna direct weer aan gedronken. Oh well.


Mijn plannen voor september? Ik heb een paar tripjes in Nederland op de planning staan en daarnaast lanceer ik morgen een nieuw project! Ik vind het superspannend, maar ben ook blij dat het eindelijk out in the open kan. Dus houd me in de gaten 😉

Hoe was jouw maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒