December voelt inmiddels al als een eeuwigheid geleden, maar een week terug was het gewoon nog 2017. Dus een terugblik kan en mag nog steeds! De laatste maand van het jaar spendeerde ik geheel in Nederland en dat was na een hysterisch druk november wel even fijn. Stiekem vind ik december altijd een heerlijke maand, ook dit keer! Want: heel veel eten.Ā 

De maand beginnen met deze fantastische nacho’s en een goede vriendin. Aanleiding was niet zo heel top, maar eten maakt alles net even een beetje minder erg.

En hoewel in december alles een tandje lager gaat, gaat het werk natuurlijk wel gewoon door.

Maar ja,Ā work hard, play hardĀ hĆØ? Hoe top is het dat je op maandagavond gewoon aan de wijn kan gaan?

Sinterklaas! Dat betekende in mijn geval: lekker eten met schoonfamilie en sjoelen.

Samen met Suzanne ben ik met een heel, heel tof project bezig! Nog wel geheim, maar onze plannen krijgen steeds meer vorm. Ik vind het echt zo leuk om krachten te kunnen bundelen en zo iets heel nieuws op poten te kunnen zetten.

Ik vind dit zo’n leuk plekje (Taco Cartel in Amsterdam)!

Sinterklaas is voorbij, dus de kerstboom mag opgezet worden. Bij ons: heel veel zilver, heel veel wit en ook nog wat cadeautjes – ook al was dat niet echt het plan.

En toen lag Nederland ineens plat door de sneeuw! Hier viel het nog redelijk mee.

Gelukkig kon ik nog naar Den Haag komen voor een heerlijke lunch bij Bink Rooftop.

En ’s avonds lukte het ook om in Hilversum te belanden. Het ziet er zo gezellig uit!

En toen was het ineens DE maandag. Ik weet nog dat ik met m’n Sorel’s aan naar m’n werkplek ging en ik een soort van uitgelachen werd. Jaloers dat ze waren toen de storm losbarstte en ik zonder glijpartijen thuis kwam.

Fooddddd!

Zo’n ongezellige plek, station Hilversum Mediapark, maar met dit licht toch best wel mooi.

Soms moet je je prioriteiten even op orde stellen.

En hier ben ik zo trots op! Ik sta paginagroot in de Marie Claire deze maand!

December dus heel veel warme chocolademelk mag.

Eindelijk weer eens naar een concert: wat was RondƩ in Paradiso goed!

En wat was deze pizzaĀ to die for

Dit de dag daarna was ook geen straf overigens.

Wanneer een vriendin besluit haar verjaardag te vieren met een ontbijt: pluspunten hoor!

En toen was het ineens kerst… Kerstavond vierde ik samen met m’n vriend en veel eten.

De dag daarna schoven we aan bij de schoonfamilie!

Foute kersttruien FTW. ’s Ochtends kwam er schoonfamilie over de vloer, ’s middags gingen we naar mijn familie.

De dag na kerst sliep ik een nachtje in Rotterdam op de SS Rotterdam! En dat was tof.Ā 

Oud en Nieuw vierde ik dit jaar in Valkenburg! Lang verhaal kort: het was onwijs leuk, met heel veel lekker eten, goed weer en fijn gezelschap. Maar heel eerlijk: een echt jaarwisselingsgevoel had ik niet. Maar ach, volgend jaar weer een kans (ga ik tenminste wel vanuit).

Happy New Year!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’