Laat ik het niet mooier maken dan het was: februari was niet mijn maand. Of het nou die never ending winter is, al dat gedoe met m’n paps, of dat ik door de hele situatie al bijna een half jaar niet op reis ben geweest. Geen idee. Het voelt vooral alsof ik heel veel thuis onder een dekentje op de bank heb gelegen. Is ook zo, maar zo terugkijkend naar m’n foto’s, mag ik stiekem niet klagen.

Achter de reisschermen

Lang leve de PathĆ© Unlimited-pas. Tijd voor Ron Goossens! ZĆ³ slecht, maar stiekem heel vaak keihard gelachen.

Achter de reisschermen

Geen idee meer wat dit was, maar het was lekkerrrr!

Achter de reisschermen

Mini-buitenlandtripje: voor m’n werk een nachtje naar Brussel. Ik sliep in Hotel Bloom (buurt is niks aan, hotel daarentegen is fantastisch). Hoefde niet lang na te denken aan welke kant ik moest slapen.

Achter de reisschermen

Gelukkig nog even de tijd om met m’n collega de stad in te gaan. Hoi Grote Markt!

Achter de reisschermen

Mijn kleine hoogtepunt van Brussel: Jeanneke Pis.

Achter de reisschermen

Ik werd wat ziekig, maar gelukkig was collega MandyĀ to the rescueĀ en kreeg ik dit overlevingspakket. Vooral de Twix werkte top.

Achter de reisschermen

Lekker in bed Netflixen!

Achter de reisschermen

Hoe tof zijn deze sokken? Zijn speciaal voor het Mondriaan to Dutch Design-jaar ontworpen. En gezien Den Haag een nogal grote rol in dit geheel speelt, kan ik tijdens officiƫle werkgelegenheden niet achterblijven.

Achter de reisschermen

Eindelijk tijd om naar de tentoonstelling ‘Hubert de Givenchy – From Audrey with Love’ te gaan: aanrader (je hebt deze maand nog om ‘m te bezoeken).

Achter de reisschermen

Ziet er niet uit, maar was zĆ³ lekker: sowieso krijgt iedereen die voor me kookt bonuspunten. Waren trouwens broodjes bakkeljauw.

Achter de reisschermen

Ga deze film zien! Mooiste film die ik in tijden heb bezocht. Zo, zo mooi gemaakt.

Achter de reisschermen

Daar zijnĀ m’n bank, deken en Netflix!

Achter de reisschermen

Terug van het sporten was de maan zo mooi! Foto doet ‘m alleen niet heel erg veel recht.

Achter de reisschermen

Sushi!

Achter de reisschermen

Uitzicht vanuit de trein! Is fijn wakker worden hoor zo.

Achter de reisschermen

Tijd voor wijn! En tapas! Jammer van de voedselvergiftiging die bij m’n gezelschap de kop op stak.

Achter de reisschermen

Op bezoek bij oud-collega’s: heerlijk om eens in de zoveel tijd weer even bij te kletsen. Ik heb toch echt wel de leukste collega’s van de wereld gehad hoor.

En ik kan haast niet wachten:Ā volgende week luid ik m’n reisseizoen officieel weer in! Deze maand staan er alvast drie trips op de planning, lekker rustig beginnen dus šŸ˜‰

Hoe was jouw maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’