De eerste maand van het jaar en de laatste maand in Nederland: wat ging ‘ie snel voorbij! Januari stond voor mij vooral in het teken van heel veel (vooruit) werken en het voorbereiden van mijn reis. Inpakken, spullen verhuizen voor de tijdelijke bewoonster Ć©n vrienden en familie nog even zien voor vertrek. Oh, en een (inmiddels niet meer) heel spannend project. Je snapt: ik was blij toen ik afgelopen donderdag het vliegtuig instapte!Ā 

Achter de reisschermen

De eerst week van het nieuwe jaar begon met een heuse draaidag! Suzanne en ik zijn al een poosje met supertof project bezig dat we op 1 februari eindelijk bekend maakten (zie einde van deze post voor de onthulling).

Dit vind ik ZO leuk om te doen! En ik ben er ZO slecht in.

Achter de reisschermen

Hoogtepunt van het jaar, nu al.

Achter de reisschermen

Wat hebben we deze maand een aantal mooie dagen gehad. Heerlijk om even te wandelen.

Achter de reisschermen

Weer een dag in Utrecht voor Project X!

Achter de reisschermen

En de dag daarna ook weer: de Vakantiebeurs barstte los en dat is altijd een groot feest met alle bekende gezichten.

Achter de reisschermen

’s Avonds met een vriendinnetje naar de Foodhallen…

Achter de reisschermen

…Om daarna naar de film te gaan! We gingen naar The Greatest Showman. Ik haat films waar in gezongen word, en al helemaal als dat niet duidelijk wordt als je de trailer kijkt… Deze viel in beide categorieĆ«n, maar vond het uiteindelijk toch best vermakelijk.

Achter de reisschermen

Langs in het nieuwe huisje van deze leukerd!

Achter de reisschermen

Wat was ik trots op mezelf: ik heb gekookt (en het was lekker)! Pompoen en kikkererwten uit de oven en de rest direct vanuit de verpakking in het bakje. Moest alleen nog wat dressing over. Perfecte lunch.

Achter de reisschermen

Work – work – work

Achter de reisschermen

En tussen al dat werken door moet natuurlijk wel goed gegeten worden.

Achter de reisschermen

Avondje niets, dus dat betekent tijd voor mijn verslaving van dit moment: Peaky Blinders!

Achter de reisschermen

Smaakte zoveel lekkerder dan het eruit ziet.

Achter de reisschermen

Langs bij de schoonfamilie in Zeeland. Blijft zo’n fijne provincie!

Achter de reisschermen

Ik leende de auto van m’n ouders om de eerste spullen in te pakken thuis. Wat normaal 30 minuten duurt, kostte me in totaal ruim een uur vanwege deze opstopping in de stad.

Achter de reisschermen

Amsterdam <3

Achter de reisschermen

Op maandag de kroeg in en spelletjes doen. Topavond!

Achter de reisschermen

Werken vanuit bed. Had ik al gezegd dat ik ondernemer zijn best wel top vind?

Achter de reisschermen

Als je vriend je dit heerlijke maaltje voorschotelt weet je dat het een keeper is.

Achter de reisschermen

Pubquizzen! Ben ik de enige die zich altijd zo dom voelt bij al die vragen? Ik heb best een behoorlijke algemene ontwikkeling, maar daar is echt niets van terug te zien tijdens zo’n avond.

Achter de reisschermen

M’n nieuwste aanwinst!

Achter de reisschermen

En poging twee om spullen te verhuizen: ging een stuk sneller! Bizar hoeveel spullen je eigenlijk hebt, auto was weer volgepakt! Maar ik ben klaar, kom maar door met die reis.

Nog even ontbijten met een vriendin. Dit was LEKKER!

Laatste keer werken in Amsterdam… Gek idee!

En laatste keer eten in Amsterdam! Dit was bij Market 33, een miniversie van de Foodhallen maar dan bij Amsterdam-Zuid. Dikke aanrader, al was de poke bowl een kleine tegenvaller.

En toen trok ik dan echt de deur van mijn hele lege huis dicht. Kom maar door met die reis, ik ben er klaar voor.

Eigenlijk hoort dit bij de volgende ‘Achter de (reis)schermen’, maar ik ben te enthousiast om het niet te delen! Op 1 februari konden Suzanne en ik eindelijk van de daken schreeuwen waar we mee bezig zijn: we zijn eenĀ online PR-cursusĀ aan het ontwikkelen. Daar zit al heel veel tijd in en daar gaan nog behoorlijk wat uurtjes in zitten voordat ‘ie echt live gaat, maar ik ben er nu al ZO trots op.

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’