Ik ben gewoon alweer een maand terug! Eigenlijk voelt het alweer als een eeuwigheid, gezien er in mei zoveel gebeurd is. Gelukkig alleen maar hele positieve dingen, dus dat thuis zijn is helemaal zo erg nog niet. Wat er zich allemaal afspeelde? Nou dit:

Vorige maand eindige ik met nieuwe sleutels in m’n hand en volle karren bij de IKEA, een paar dagen later was de verhuizing gewoon een feit en was er ineens weer tijd voor andere dingen.

Want 4 mei was de dag dat Suzanne en ik ons bedrijf officieel hebben vastgelegd: bijna klaar voor de lancering van PR-cursus.nl!

Maar ook al was ik dan al verhuisd, de laatste dingen in Amsterdam moesten wel nog worden geregeld. Heel gek om je oude thuis zo leeg te zien!

En 7 mei was het dan Ć©cht zo ver: PR-cursus.nl werd officieel gelanceerd! Met een heus persevent vol toffe ondernemende vrouwen, die ondanks het warme weer allemaal hard hun best deden tijdens onze workshop. Ik krijg hier zoveel energie van!

Wachten tot een Marktplaats-koper het allerlaatste meubel op komt halen: in plaats van op de grond zitten in m’n huis doodde ik de tijd mooi met een ijsje.

Die warme dagen zijn echt zo’n feestje! M’n schoonouders hebben van de winter een nieuwe boot gekocht en ein-de-lijk kon ik er ook een keer in varen.

Rollende Keukens!

Inmiddels zijn m’n IKEA-in-elkaar-zet-skills flink gegroeid en lukt het me zelfs om een hele kast van A tot (bijna) Z in elkaar te zetten. Had alleen ruzie met de deuren, maar gelukkig was daar Thijs die daar wel mee om kon gaan.

Ieder jaar weer een guilty pleasure: het Songfestival!

Een van mijn voornemens voor na de reis: meer koken! Vind het altijd een drama om iets klaar te moeten maken, zeker als er vriendinnen blijven eten. Maar hoewel het er niet heel appetijtelijk uitziet, was het wƩl lekker.

Kleine avondwandeling in de buurt. Toch wel het voordelen van niet meer wonen in het centrum van een drukke stad: de natuur is zĆ³ dichtbij.

En om de hoek van m’n nieuwe huis zit dus de lekkerste afhaalsushi die ik ooit heb gehad (en ik noem mezelf toch best wel een pro).

Kleine reĆ¼nie met m’n oude collega’s, zo leuk!

Lunch met m’n vader en broer: na vorig jaar ben ik echt zo dankbaar dat we dit nog kunnen doen.

En ’s avonds aan de barbecue bij m’n broer en schoonzus.

Nog een reden om iets te vieren, ook gerelateerd aan m’n familie: nadat mijn vader het afgelopen jaar zo ziek is geweest en uit zo’n diep dal is geklommen, kreeg ‘ie een paar weken terug te horen dat ‘ie officieel weer mag autorijden. Een half uur voor dit biertje hebben m’n ouders officieel een nieuwe auto gekocht. Zo blij voor ze!

In het nieuwe huis hebben we ineens ruimte ‘over’ en is er naast een inloopkast ook ruimte voor een eigen kantoor. Tijd om er echt m’n eigen plekje van te maken.

En tadaa! Nog niet helemaal af, maar het begin is er.

Werd ook wel weer eens tijd om gezond te doen.

Middagje werken in Den Haag.

Want ’s avonds zag ik eindelijk weer een van m’n besties (en ja, die woont dus in Den Haag)! Flink bijkletsen, flink veel wijn en flink wat afleveringen van Temptation Island, want die had ik nog niet gezien.

Vorig weekend reisde ik ook af naar Rotterdam voor reisbloggersconferentie (hele mond vol) Traverse. Onwijs veel inspiratie opgedaan om Reisdoc.nl nog beter te maken en veel leuke mensen gezien en ontmoet.

Nadeel was wel dat alles binnen was,Ā  behalve de lunch. Dus elke pauze die we hadden, werd buiten doorgebracht.

Tijd om weer naar huis te gaan!

En nog even te genieten van het lekkere weer (en Temptation Island) op m’n dakterras.

Op maandagmiddag hier kunnen zitten: wat heerlijk dat dat gewoon kan!

En dinsdagavond zou ik voor het eerst in tijden weer eens gaan sporten. Had me mentaal helemaal voorbereid, maar de hoosbuien gooiden roet in het eten. Ben er nog niet helemaal uit of ik dat nou jammer vind of niet (who am I kidding?).

Hoe was jouw maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’