November was weer een pareltje dit jaar. Ik maakte m’n laatste reis van 2018, had weer hele toffe dingen op de agenda staan en ook qua werkactiviteiten had ik niets te klagen! Waar ik eerdere jaren echt last had van een winterdip, hoop ik die dit keer eens lekker over te slaan.

Op 1 november reisde ik af naar Schiphol om weer eens het vliegtuig naar m’n geliefde IJsland te pakken!

Waar het best koud was, zeker in vergelijking met Nederland toen!

Maar ondanks de kou is het er nog steeds prachtig <3

Ik bedoel maar.

Nog eentje dan!

Ik was er overigens niet alleen! Dit keer nam ik Thijs mee, nog als verjaardagscadeautje vorig jaar. Hij moest er even op wachten, maar ik geloof dat ‘ie het wel waard vond.

Wat we er verder deden: eten.

Wandelen en foto’s maken.

En heel veel mooie plekjes bekijken. Man, dit land is ZO mooi en is nog steeds favoriet.

Maar ook thuis zijn is weer heerlijk. Hoewel ik het reizen nog steeds fantastisch vind, merk ik ook dat ik thuis steeds meer waardeer. Dat een tijdje niet op pad zijn ook fijn is. Dat je ineens weer tijd hebt om met iedereen af te spreken en vol te focussen op werk (want dat vind ik sinds ik ondernemer ben ook heerlijk).

En ineens heb je tijd voor feestjes. Zo ging ik onder andere naar de Foute Party van Q-music en dat was me weer een pareltje.

De maandag daarop kwam ik op kantoor en lag dit pakketje voor me klaar van Goodie Box, vol met fijne beauty producten. Dit was een speciale Girlboss editie, waar ze voor iedere huurder van Hashtag Workmode (waar ik een werkplek huur) een box hadden achter gelaten. Zo leuk!

Utrecht <3

Mijn business partner Suzanne is voor vier maanden in AziĆ«, maar de zaken lopen natuurlijk gewoon door. En dus appen we dagelijks zo’n 50 berichtjes naar elkaar en bellen we een keer per week om alle lopende dingen te bespreken. Charmante foto ook.

Misschien had je wel meegekregen dat Suzanne en ik waren genomineerd voor de VIVA400. Afgelopen maand vond de uitreiking plaats (helaas niet gewonnen, maar maakt de nominatie niet minder tof) en gezien Suzanne er niet was en ik een +1 mocht meenemen, bracht ik deze leukerd (Daisy) mee.

Van die weekenden dat je uitgebreid de tijd kunt nemen om samen te ontbijten. Ik hou er zo van.

Sinterklaas is weer in het land en dus ging ik samen met m’n broer, schoonzus en kroost naar de intocht. Kind in me kwam weer naar boven hoor.

Ook ging ik naar een persevent van Protest, een merk waar ik al heel lang fan van ben vanwege hun toffe winterkleding en bikini’s. Hoe vet is deze skijas?

Zo’n dag dat je zo gefocust bent op je telefoon dat je helemaal gemist had dat de trein er al stond. En toen je daar achterkwam reed ‘ie net voor je neus weg.

Naar Bohemian Rhapsody! Wat een fantastische film is dat <3

Een van m’n beste vriendinnen is net terug van drie maanden AziĆ« en dus was het hoog tijd om bij te kletsen. Onder het genot van wijn en deze geweldige pizza (buffelmozzarella, prosciutto en truffelmayonaise).

Ook ontving ik het nieuwe boek van Anne de Buck van Your Little Black Book: sowieso al een leuk boek vol fijne reistips, maar helemaal tof omdat ik er zelf ook in sta.

En toen ik ’s ochtends m’n jas aan wilde trekken zag ik ineens dat Sinterklaas was langs geweest. Vond ik zomaar een chocoladeletter en pepernoten in m’n schoenen. Ben heel lief geweest volgens mij.

Zelfs vanuit Aziƫ weet Suzanne me te verrassen met een early kerstpakket, zo lief!

Borrelen met de meiden van Hashtag Workmode! Alle hapjes werden verzorgd door Crisp, een soort online versmarkt waar je allerlei producten kunt bestellen die direct van de kweker en boer komen. En dat was me lekker!

Zo, dat was ‘m weer! Hoe was jouw maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’