Dit ga ik vaker doen: de hele zomer in Nederland blijven en vervolgens in het najaar op reis. Juli en augustus waren fantastisch dit jaar, maar ook september mocht er wezen! Want naast dat ik veel werk heb verzet, was ik ook een weekje op vakantie. Een trip waar ik vrijwel geen verplichtingen had en dus vooral mocht chillen (en ok, eten). Genieten met een hoofdletter G!Ā 

Het eerste weekend van september pakten Thijs en ik uit: ik vind het altijd zo leuk om uitgebreid te ontbijten samen.

Daarna belandde ik op de bank. Ik had me voorgenomen om die dag nog wat vooruit te werken, maar ik faalde op dat moment hard.

Op maandag daarentegen… knalde ik als nooit tevoren! Noise cancelling koptelefoon op en GAAN. Heerlijk.

Ik nam Suzanne nog voor haar 30e verjaardag mee uit lunchen. We gingen naar Snckbr in Utrecht, waar ik deze te lekkere kapsalon bestelde. De rest van de dag zat ik vol hehe.

Avondje inspiratie opdoen en netwerken bij JOOST. Amsterdam.

Aan de slag met de cursus en even een flink bakkie vitaminen naar binnen werken.

Met m’n partner in crime!

Risotto Ć” la Thijs <3

Samen met m’n schoonzusje rende ik de Color Run in Utrecht. Waar ongeveer 70% ‘m gewoon wandelt, wilde ik ‘m toch echt graag rennend doen. Had het behoorlijk zwaar, maar lang leve m’n renmaatje die me er doorheen trok. Ik wil die medaille en het daaropvolgende feestje natuurlijk wel daadwerkelijk verdienen.

Ik probeerde wat flexwerkplekken in de buurt uit. Dit was een fijne, maar de hele tijd in je eentje zitten is het niet helemaal hoor.

Lievelingsmaaltje! Nacho’s met kippendij, paprika, mais en heel veel kaas.

Flexwerkplek twee. Ook geen succes!

Wat ook geen succes was: de tandarts. Ik had een gaatje en besloot ‘m zonder verdoving te laten vullen. Ik ben toch geen watje? Serieus, ik dacht dat ik doodging. Ging ik natuurlijk niet.

En dus vond ik dat wel wat verdiend had (om weer nieuwe gaatjes te kweken haha).

’s Avonds gingen Thijs en ik naar de openluchtbioscoop hier. Was serieus echt leuk om met z’n allen op klapstoeltjes te zitten onder een dekentje.

En het weekend stond weer in het teken van eten! Hier lunchte ik samen met een vriendin, een dag later vond er een straatborrel plaats in de straat. Supergezellig, heel veel lekker eten en zo leuk om iedereen te leren kennen!

En toen: op vakantie! Vliegen op Milaan om vervolgens een roadtrip naar Cinque Terre en Toscane te maken.

Helemaal geen straf! Moet je kijken hoe mooi!

Intens gelukkig.

De zonsondergangen zijn ook allesbehalve een straf hier.

Hoewel ik me had voorgenomen om zo min mogelijk te werken, wilde ik wel m’n geschoten foto’s al opslaan en uitzoeken.

Dit was ZO lekker.

We hadden een klein foutje gemaakt in onze accommodatieplanning en hadden nog een dag ‘over’ tussen twee plekken door. We besloten maar een nachtje Genua te boeken, want ja, je moet toch wat. Helemaal geen straf overigens. Superleuke stad!

En weer in de auto!

Eenmaal in Toscane vertoefden we vooral veel op het strand en in de auto, maar we moesten gewoon even naar Pisa. Al die toeristen die dezelfde foto maken,Ā dat is toch prachtig?

Wij konden niet achterblijven natuurlijk.

Wat doe je als alle strandtenten al gesloten zijn? Je koopt zelf een fles wijn, neemt twee glazen uit je appartement mee en gaat gewoon zelf schenken. Nog een laatste keer proosten op de vakantie, want hij was alweer ten einde.

Eenmaal terug kon ik bijna gelijk aanschuiven bij m’n favoriete medebloggers. Altijd zo gezellig om weer bij te kletsen!

Hoe was jouw maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’