Bucketlist Reizen - Marloes de Hooge
Bucketlist Reizen - Marloes de Hooge

Boek dat je wilt hebben: Bucketlist Reizen

Als het aan komt op fysieke boeken, dan ben ik nogal kieskeurig geworden de laatste tijd. Het liefst gebruik ik mijn e-reader (want: neemt weinig ruimte in en kan ik in het donker ook gewoon lezen), maar voor sommige exemplaren maak ik graag een uitzondering. Die wil je in je boekenkast of op tafel hebben liggen. Bucketlist Reizen van Marloes de Hooge is er zo eentje!

Als het aan komt op fysieke boeken, dan ben ik nogal kieskeurig geworden de laatste tijd. Het liefst gebruik ik mijn e-reader (want: neemt weinig ruimte in en kan ik in het donker ook gewoon lezen), maar voor sommige exemplaren maak ik graag een uitzondering. Die wil je in je boekenkast of op tafel hebben liggen. Het boek Bucketlist Reizen van Marloes de Hooge is er zo eentje! 

Ik ken Marloes al best een tijdje inmiddels. Van het bloggen, maar vooral via m’n voormalige banen. Zo leuk dat ze nu een boek heeft geschreven!

Bucketlist Reizen

Bucketlist Reizen is geen boek dat je van voor naar achteren in een ruk uitleest en daarna eigenlijk nooit meer aandacht geeft. Nee, dit is zo’n exemplaar dat je keer op keer inkijkt als je op zoek bent naar reisinspiratie. Niet om je volledige trip mee te plannen, maar wél om op ideeën te komen voor je volgende bestemming en om de eerste handige tips (zoals tijdsverschil en beste reisperiode) te innen. En het is een boek dat je graag in het zicht legt: want zowel de binnen- als buitenkant zien er prachtig uit. Als je je dan even wat minder voelt is het doorbladeren een ideale manier om even weg te dromen!

Een impressie:

(klik op de desbetreffende pagina voor een vergroting)

 

Dit vind je in Bucketlist Reizen:

In Bucketlist Reizen schrijft Marloes over 25 van haar favoriete bestemmingen: allemaal reizen die jij ook kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een roadtrip door IJsland, een stedentrip Parijs of een zonvakantie naar Bali. Maar ook landen als Peru, Cuba en Japan staan erin. Bestemmingen dichtbij en ver weg, maar wel allemaal binnen handbereik voor de normale reiziger. Al moet je voor sommige plekken even iets langer sparen…

Iedere bladzijde staat garant voor de mooiste foto’s, een fijne beschrijving van de reis en/of een lijstje met korte, maar praktische tips om ter plekke te doen. Het is de perfecte inleiding voor als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt of als extra inspiratiebron voor als je al wél weet wat je volgende bestemming wordt. Mijn favoriet: het hoofdstuk over IJsland, al is het maar omdat het zo herkenbaar is om allemaal weer eens terug te zien.

Een ding is gegarandeerd: na het lezen van dit boek is je eigen bucket list ineens een stuk langer. Dus mocht je nog een tof kerstcadeau zoeken, zet deze maar op je lijst!

Kopen?

Bucketlist Reizen kost €20,00 en is onder meer verkrijgbaar bij Bol.com en De Zwerver.

Over de auteur

TIP: Download ons gratis ebook

Cover ebook Goedkoop op Vakantie

De 21 beste bespaartips in een gratis ebook

In dit ebook delen we onze favoriete tips om voortaan altijd goedkoper op vakantie te gaan. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het boek direct in je mailbox! Meer info ⇒


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek dat je wilt hebben: Bucketlist Reizen

Door: Chantal Leestijd: 2 min