Merry Christmas! Als je dit leest ben je waarschijnlijk net wakker, heb je net je kerstontbijt achter de kiezen of zit je buik stampvol van het gourmetten. Ik vier KerstĀ dit jaar onder andere met een uitgebreide brunch met m’n familie. Heel normaal voor ons, in andere landen… totaal niet. Iedere cultuur heeft weer haar eigen tradities, Ć³Ć³k met kerst. Zo vieren andere landen Kerstmis:

Video deze weg wil ik je ook heel graag heel even een fijne Kerst wensen, hopelijk met veel eten, een hoop gezelligheid en nog meer foute kerstfilms. Wat je ook mag doen: geniet!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’