Zo aan het einde van het jaar is het heel normaal om even terug te blikken op de afgelopen twaalf maanden. Wat reizen betreft is 2012 een heel mooi jaar geweest, mede dankzij de vele weekendjes weg, (korte) vakanties en tripjes voor werk:

Januari: Berlijn

Januari: Luxemburg

April: Texel

Juni: Istanbul

Juli: Drenthe

Augustus: Berlijn

September: Jordaniƫ

Ā September: Zeeland

Oktober: Parijs

Oktober: Maastricht

November: Antwerpen

December: Gambia

Fijne jaarwisseling iedereen; happy traveling!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’