Een nieuw jaar is het perfecte moment om eens een nieuwe rubriek in het leven te roepen. Na de vele reacties op mijn lijst en op Facebook in 2014, zal ik vanaf nu elke dinsdag een nieuw reisdilemma delen. Starting today! Het enige verschil met vorig jaar: ik moet dit keer ook zelf gelijk antwoord geven. Ik móét meteen kiezen. En geloof mij, makkelijk zijn ze nooit. Doe je ook mee?

 

Het dilemma van deze week:

1 KEER PER JAAR EEN MAAND ACHTER ELKAAR WEG OF STEEDS EEN WEEKEND?

 

Hoewel het me heerlijk lijkt om gewoon een hele maand in het buitenland te zitten, denk ik dat ik er verstandig aan doe om voor meerdere weekenden de hort op te gaan. Al is het alleen maar omdat ik niet een keer al mijn vakantiedagen in wil leveren, en ik áltijd een reis in het vooruitzicht wil hebben. Gewoon, om de rest van het jaar door te komen. Natuurlijk kom je wel helemaal tot rust in deze maand en laad je je helemaal op voor de rest van het jaar (dat mag ik tenminste hopen), maar toch, een beetje bijkomen lukt ook in vele weekendjes weg. Al zou een week achter elkaar nog fijner zijn, maar ja, dat mag in dit geval dus helaas niet.

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒