Na de vele reacties op mijn lijst in 2014, deel ik nu elke week een nieuw reisdilemma. Het enige verschil met voorheen: ik moet dit keer ook zelf gelijk antwoord geven. Ik móét meteen kiezen. En geloof mij, makkelijk zijn ze nooit. Doe je ook mee?

 

Het dilemma van deze week:

Nooit meer met de auto op reis of nooit meer met het vliegtuig weg?

Help! Ik heb hier dus echt best lang over na moeten denken. Want nooit meer met de auto op reis betekent dat je alle bestemmingen op rijafstand voortaan met het openbaar vervoer moet doen. En nooit meer met het vliegtuig weg wil zeggen dat ik nooit meer naar verre bestemmingen kan zonder maanden onderweg te zijn. Dilemma! Maar omdat de tweede optie toch iets te rigoureus is, ga ik toch voor nooit meer met de auto op reis. Hoe vreselijk ik de bus en trein ook vindt, het brengt me uiteindelijk wel waar ik moet zijn. Maar nooit meer het vliegtuig en daardoor ook nooit naar landen als Argentinië of Australië kunnen, dat trek ik echt niet.

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒