Na de vele reacties op mijn lijst in 2014, deel ik nu elke week een nieuw reisdilemma. Het enige verschil met voorheen: ik moet dit keer ook zelf gelijk antwoord geven. Ik móét meteen kiezen. En geloof mij, makkelijk zijn ze nooit. Doe je ook mee?

 

Het dilemma van deze week:

Nooit meer warm douchen of altijd je behoefte doen boven een gat in de grond?

Ok, dit is duidelijk een gevalletje: beiden liever gewoon niet. Ik vind warm douchen een van de fijnste dingen om te doen en ik kan een schoon toilet ook erg waarderen. Daarnaast háát ik het om te moeten hurken om te kunnen plassen. Op de een of andere manier val ik altijd (bijna) om of gaat het niet helemaal goed qua richten. Echt top als je op slippers rondloopt. Maar koud douchen is voor mij ook een nachtmerrie. Ik snak dan altijd naar adem en krijg het gelijk ijskoud, ook al is het buiten 40 graden. Maar als ik dan moet kiezen, kies ik toch maar daarvoor. Het schijnt zelfs heel erg goed voor je bloedsomloop te zijn. Toch?

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒