Na de vele reacties op mijn lijst in 2014, deel ik nu elke week een nieuw reisdilemma. Het enige verschil met voorheen: ik moet dit keer ook zelf gelijk antwoord geven. Ik móét meteen kiezen. En geloof mij, makkelijk zijn ze nooit. Doe je ook mee?

 

Het dilemma van deze week:

Nooit meer naar het strand of nooit meer de bergen in?

Ik houd van het strand. Maar ik houd ook echt van bergen en de prachtige uitzichten die ze met zich meebrengen. Poeh, wat is dit weer moeilijk! Ik vind het strand vooral heel fijn om tot rust te komen en lekker uit te waaien. En als er nog eens een helderblauwe zee aan grenst, dan ben ik helemaal verkocht. Maar ik denk dat ik kies om hier nooit meer naartoe te gaan. Laat mij maar de bergen in gaan: het is er een stuk rustiger dan op het gemiddelde strand, levert vaak adembenemende uitzichten op, ik heb het idee dat ik hier pure lucht opsnuif en met een beetje mazzel zie je in de verte alsnog het strand en de zee.

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒