Dinsdag Dilemmadag #15

Na de vele reacties op mijn lijst in 2014, deel ik nu elke week een nieuw reisdilemma. Het enige verschil met voorheen: ik moet dit keer ook zelf gelijk antwoord geven. Ik móét meteen kiezen. En geloof mij, makkelijk zijn ze nooit. Doe je ook mee?

 

Het dilemma van deze week:

Nooit meer naar het strand of nooit meer de bergen in?

Ik houd van het strand. Maar ik houd ook echt van bergen en de prachtige uitzichten die ze met zich meebrengen. Poeh, wat is dit weer moeilijk! Ik vind het strand vooral heel fijn om tot rust te komen en lekker uit te waaien. En als er nog eens een helderblauwe zee aan grenst, dan ben ik helemaal verkocht. Maar ik denk dat ik kies om hier nooit meer naartoe te gaan. Laat mij maar de bergen in gaan: het is er een stuk rustiger dan op het gemiddelde strand, levert vaak adembenemende uitzichten op, ik heb het idee dat ik hier pure lucht opsnuif en met een beetje mazzel zie je in de verte alsnog het strand en de zee.

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!


 

BLIJF OP DE HOOGTE:

   


Gratis ebook


10 thoughts on “Dinsdag Dilemmadag #15

  1. Ondanks dat ik het heerlijk vind om aan het strand lekker te relaxen en strand me echt een vakantiegevoel geeft, ga ik toch voor de bergen! Ik zou het niet willen missen om mooie wandelingen in de bergen te maken, de frisse lucht op te snuiven en te genieten van weidse uitzichten. :-)

  2. Haha, ja doei! Deze vind ik ook echt onmogelijk! Nooit meer het strand op mogen betekent ook nooit meer in de buurt van de zee komen. Ik ga gewoon niet kiezen. Ik kan gewoon niet kiezen. Ik wil allebei. Sorry :-)

  3. Dit is een moeilijke! Maar ik kies denk ik ook voor nooit meer naar het strand. Het is vaak inderdaad zo dat er veel andere mensen op het strand zijn (er zijn uiteraard ook rustige, verlaten stranden). Daarnaast vind ik bergen indrukwekkender. Vaak prachtig uitzicht en heerlijk rustig.

  4. Lastig! Maar omdat ik graag in de zee ben om de onderwaterwereld te ontdekken, kies ik er toch voor om niet meer de bergen in te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.