Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? Nooit meer naar België of nooit meer naar Duitsland? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. Elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Durf jij mee te doen?

 

Het dilemma van deze week:

5 uur in de file staan of 5 uur vliegtuigvertraging oplopen terwijl je al in het vliegtuig zit?

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel vertraging. Zo’n zonde van je tijd! Ik sta wekelijks in de file op weg naar m’n werk, maar dat is vaak niet langer dan tien minuten. Dat kan ik nog prima handelen. Maar 5 uur?! Stil staan of amper vooruit komen terwijl je de andere weghelft gewoon met 120 kilometer per uur ziet gaan? En natuurlijk sta je niet in de buurt van een parkeerplaats. Man, wat een hel. Maar dat is vliegtuigvertraging ook. Zéker als je al in het vliegtuig zit, want dan kun je helemaal geen kant op. Maar dan hoef je tenminste niet op te letten: je zit en iemand anders houdt in de gaten wanneer je weer verder kunt gaan. Dan maar de laptop of iPad aan en een aantal films of series kijken.

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒