Dinsdag Dilemmadag #27

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. Elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Durf jij mee te doen?

Het dilemma van deze week:

Een hotel met zwembad of een hotel aan het strand?

Ik vind het strand heerlijk. Ik kan uren lopen over het zand en uitwaaien tot ik een ons weeg. Ik kan intens genieten van een mooie zee en een nog mooiere zonsondergang. Maar als ik moet kiezen tussen het zwemmen in de zee of in een zwembad? Dan ga ik toch echt voor het zwembad. Niets lekkerder dan na een lange hete dag te plonsen in het zoete water. Geen zout all over, geen enge vissen die langs je zwemmen en geen kans om je voeten open te halen aan een stuk rots of iets anders scherps. Zwembad it is!

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!


 

BLIJF OP DE HOOGTE:

   


Gratis ebook


13 thoughts on “Dinsdag Dilemmadag #27

  1. Zwembad! Helemaal nu met Skyler is het fijner om bij het zwembad te zijn dan bij het strand. Loop liever een stuk naar een strand dan een stuk naar het zwembad. Ik ga namelijk bij het strand vrijwel nooit in het water, haha.

  2. Ik vind natuurlijk water zo prachtig! (meertjes, rivieren, het strand, de onderwaterwereld) Maar om te zwemmen kies ik voor het zwembad. Ook al zou ik het snorkelen dan wel heel erg missen.

  3. Moeilijke! Het zwembad heeft absoluut voordelen ten opzichte van het strand (geen zand overal, geen brandende ogen door het zout water, etc.), maar ik kies toch voor het strand. Heerlijk liggen op een handdoekje, genieten van de zee, door de branding lopen. Ahh, lag ik nu maar op het strand!

  4. Ik kies voor het strand! Ik wil snorkelen, duiken en de onderwaterwereld ontdekken. Geen zwembad voor mij, want als ik daar elke dag in lig krijg ik mega uitslag van het chloor :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.