Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. Elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Durf jij mee te doen?

Het dilemma van deze week:

Een hotel met zwembad of een hotel aan het strand?

Ik vind het strand heerlijk. Ik kan uren lopen over het zand en uitwaaien tot ik een ons weeg. Ik kan intens genieten van een mooie zee en een nog mooiere zonsondergang. Maar als ik moet kiezen tussen het zwemmen in de zee of in een zwembad? Dan ga ik toch echt voor het zwembad. Niets lekkerder dan na een lange hete dag te plonsen in het zoete water. Geen zoutĀ all over, geen enge vissen die langs je zwemmen en geen kans om je voeten open te halen aan een stuk rots of iets anders scherps. Zwembad it is!

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’