Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Durf jij mee te doen?

Het dilemma van deze week:

Alleen maar foto’s of alleen maar video’s maken op reis?

Ik gok dat dit dilemma voor de meesten niet zo moeilijk is. Voor mij in ieder geval niet. Mag ook wel eens een keer toch? Ik neem me namelijk altijd weer voor om meer met video te doen, maar op de een of andere manier komt het er nooit van. Heel eerlijk, ik voel me gewoon niet zo op m’n gemak om in m’n eentje op bewegend beeld te bewegen. Mijn voorkeur gaat liever uit naar het schieten van foto’s; mooie composities vinden, spelen met licht en het gelijk kunnen delen zonder het uren te hoeven editen. En zelfs zelf op de foto gaan is nog steeds niet mijn ding, maar als ik dan toch moet kiezen: dan toch veel liever dat.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’