Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Durf jij mee te doen?

Het dilemma van deze week:

Liever een kakkerlak op het toilet of muggen in je kamer (zonder dat je een klamboe hebt)?

Gatverdamme. Waarom maak ik het mezelf af en toe ook zo moeilijk? Want als er ergens een hekel aan heb, dan is het aan beestjes. Groot of klein, het maakt niet uit. Ik vind ze vies, irritant en ben stiekem ook een beetje bang voor ze als ik weet dat ze bijten. Het is weer kiezen uit twee kwaden! En misschien verklaar je me voor gek, maar ik ga voor muggen. Ik vind kakkerlakken zĆ³ smerig en vaak zĆ³ groot. Dan maar wat zoemende muggen om me heen. Met goede deet en oordopjes val ik vast wel in slaap. Met kakkerlakken in de buurt is die nachtrust sowieso ver te zoeken.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’