Dinsdag Dilemmadag #30

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Durf jij mee te doen?

Het dilemma van deze week:

Liever een kakkerlak op het toilet of muggen in je kamer (zonder dat je een klamboe hebt)?

Gatverdamme. Waarom maak ik het mezelf af en toe ook zo moeilijk? Want als er ergens een hekel aan heb, dan is het aan beestjes. Groot of klein, het maakt niet uit. Ik vind ze vies, irritant en ben stiekem ook een beetje bang voor ze als ik weet dat ze bijten. Het is weer kiezen uit twee kwaden! En misschien verklaar je me voor gek, maar ik ga voor muggen. Ik vind kakkerlakken zó smerig en vaak zó groot. Dan maar wat zoemende muggen om me heen. Met goede deet en oordopjes val ik vast wel in slaap. Met kakkerlakken in de buurt is die nachtrust sowieso ver te zoeken.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!


 

BLIJF OP DE HOOGTE:

   


Gratis ebook


9 thoughts on “Dinsdag Dilemmadag #30

  1. Dat ligt natuurlijk aan de hoeveelheid beestjes ;-)! Nee hoor, zonder gekheid. Doe mij toch echt maar die kakkerlakken. Vies, absoluut. Maar nooit meer de horror van tientallen muggenbeten die uitgroeiden tot vochtbulten die ontzettend zeer deden. No need to say more… Toch?

  2. Hmm lastig dilemma :) Ik houd ook niet van beestjes en al helemaal niet van kakkerlakken en aan muggen heb ik echt een grondige hekel. Het ligt er ook een beetje aan of het in een malaria of andere-muggenziekte-gebied is. Maar misschien dan nog zou ik mezelf helemaal inpakken en liters deet gebruiken en oordopjes in doen dan de kans hebben om wakker te worden met een bed vol kakkerlakken… Maar als iemand zo direct gaat vertellen dat kakkerlakken niet bij je in bed kruipen dan mogen absoluut de muggen meteen verdwijnen :)

  3. Dan kies ik toch voor de muggen. Kakkerlakken vind ik echt veel te eng. In Nederland heb ik altijd geluk, daar steken ze mij nooit, maar altijd de persoon die bij me in de buurt is. Toen ik laatst in Turkije was, had ik zelf een keertje pech. Die muggenbulten waren echt verschrikkelijk. Mijn hele benen stonden in brand.

  4. Hahaha gewoon allebei niet? Nee uhh, ik ben me echt kapot geschrokken in Spanje toen er een kakkerlak door onze badkamer sprintte. Wat een vies beest was dat.. maar de muggen in de Dominicaanse Republiek waren ook verschrikkelijk. Wanneer je gestoken werd zorgde dat voor grote ontstekingen..

    Dan ga ik toch maar voor kakkerlakken.. denk ik

  5. Oohhhh kakkerlakken zijn echt m’n grootste nachtmerrie!! Ik word altijd lekgestoken door muggen, maar liever dat dan een kakkerlak. Als ik ergens een kakkerlak zie, dan slaap ik sowieso al niet echt lekker meer haha. Dus geef mij die muggen maar!

  6. Ik zou ook voor de muggen gaan, kakkerlakken ren ik gillend voor weg. Normaal heb ik ook niet zoveel last van muggen, al moet ik zeggen dat het eraan ligt waar ik ergens ben.

  7. Geef mij die kakkerlak maar! Eén nacht met een mug op de kamer en ik zit van top tot teen onder de bulten die nog dagen jeuken. De kakkerlak dus, zonder twijfel. Ik zou wel een handdoek onder de deur proppen, hahaha!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.