Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Je tandenborstel of je ondergoed vergeten (en beiden niet kunnen kopen)?

Ok. Da’s een moeilijke. Ik ben namelijk toch best wel gehecht aan mijn twee dagelijkse tandenpoetsmomentjes en ik hecht ook behoorlijk wat waarde aan schoon ondergoed iedere dag. Dus als ik dat op reis ineens beiden niet bij me heb Ć©n niet kan kopen, dan ben ik op z’n zachtst gezegd niet heel erg blij. Wellicht heb ik zelfs een heel klein paniekmomentje. Maar goed, je kunt alles in het leven op een positieve manier bekijken. Misschien werkt het wel heel bevrijdend om je tanden eens een poosje niet te poetsen? En er zijn een hele hoop mensen die er toch bij zweren om geen ondergoed te dragen in het dagelijks leven? Misschien is dat dus wel nĆ³g bevrijdender. Ik ga deze week voor de tweede optie: want no wayĀ dat ik m’nĀ bikini (of drie) vergeet. Deze kunnen prima multifunctioneel dienst doen. Wassen we ze gewoon even wat extra keertjes.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’