Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Met je lief 2 weken slapen in een superschone slaapzaal of in een ranzige tweepersoonskamer?

Dit is er weer zo eentje. Zo eentje waarbij beide opties echt niet tof zijn. Want ja, als je twee weken op pad bent met je lief, dan wil je toch best wel wat privacy op z’n tijd. Dan kan die slaapzaal nog zo schoon zijn, op een gegeven moment wil je gewoon even geen andere mensen om je heen. Althans, ik niet. Maar ja, als je dan met z’n tweeĆ«n bent en je verblijft in een tweepersoonskamer, dan wil je toch ook het liefst dat ‘ie schoon is. Eigenlijk vind ik dat wel een van de belangrijkste aspecten van een hotel: het maakt me niet zoveel uit hoe groot de kamer is, als de hygiĆ«ne maar wel om over naar huis te schrijven is (en het bed lekker ligt). Maar als ik dan echt, Ć©cht moet kiezen, dan ga ik toch voor de ranzige privĆ©-accommodatie. Ik hecht normaal gesproken toch wel heel veel waarde aan quality time samen, zĆ©ker op reis. En een vieze kamer kun je altijd zelf nog wat schoonmaken. Of nog beter: je spreekt het personeel er even extra op aan.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’