fbpx

Dinsdag Dilemmadag #37

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma's. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Met je lief 2 weken slapen in een superschone slaapzaal of in een ranzige tweepersoonskamer?

Dit is er weer zo eentje. Zo eentje waarbij beide opties echt niet tof zijn. Want ja, als je twee weken op pad bent met je lief, dan wil je toch best wel wat privacy op z’n tijd. Dan kan die slaapzaal nog zo schoon zijn, op een gegeven moment wil je gewoon even geen andere mensen om je heen. Althans, ik niet. Maar ja, als je dan met z’n tweeën bent en je verblijft in een tweepersoonskamer, dan wil je toch ook het liefst dat ‘ie schoon is. Eigenlijk vind ik dat wel een van de belangrijkste aspecten van een hotel: het maakt me niet zoveel uit hoe groot de kamer is, als de hygiëne maar wel om over naar huis te schrijven is (en het bed lekker ligt). Maar als ik dan echt, écht moet kiezen, dan ga ik toch voor de ranzige privé-accommodatie. Ik hecht normaal gesproken toch wel heel veel waarde aan quality time samen, zéker op reis. En een vieze kamer kun je altijd zelf nog wat schoonmaken. Of nog beter: je spreekt het personeel er even extra op aan.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

Over de auteur

Chantal Schram – Oprichter en blogger Reisdoc.nl


Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat je altijd waar voor je reisgeld krijgt! Lees meer ⇒

Deel dit artikel

.

Gratis ebook

2 Comments

  1. Haha iehhh, deze is niet fijn. Maar inderdaad: met mijn lief wil ik ook quality time. In mijn eentje of met vriendinnen slaap ik prima op slaapzalen en zou ik dus absoluut optie 1 kiezen, maar met je lief is dat toch anders. Laat dat personeel maar even werken dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.