Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Nooit meer wintersporten of nooit meer een stedentrip?

Een makkie deze week. Voor mij althans! Ik heb namelijk nog nooit echt op de latten gestaan of aan aprĆØs-ski gedaan, en eigenlijk trekt het me ook gewoon niet zo (maar dat is waarschijnlijk omdat ik veel te bang ben om iets te breken). Voor mij is het dus niet zo moeilijk om te kiezen dit keer: laat mij lekker op stedentrip blijven gaan! Is vaak ook nog eens stukken betaalbaarder, als ik de verhalen zo mag geloven. Voor veel mensen is de wintersport echter heilig en is het jaarlijks vaste prik op de agenda. Hoe lastig is de keuze voor jouw deze week?

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’