Na de vele reacties op mijn lijst in 2014, zal ik vanaf dit jaar elke week een nieuw reisdilemma delen. Het enige verschil met voorheen: ik moet dit keer ook zelf gelijk antwoord geven. Ik móét meteen kiezen. En geloof mij, makkelijk zijn ze nooit. Doe je ook mee?

 

Het dilemma van deze week:

Altijd met dezelfde persoon op reis of altijd alleen op reis moeten?

Ai ai ai. Ik vind reizen juist zo leuk omdat ik steeds met andere mensen ga. De ene keer met vriendlief, dan weer met die vriendin, dan weer met de ander… Eigenlijk zijn beide opties dus niet ideaal. Ik kies voor altijd met dezelfde persoon op reis, al is het alleen maar omdat je dan altijd iemand van het thuisfront bij je hebt om je ervaringen mee te delen. Iemand die volledig begrijpt wat je gezien en meegemaakt hebt. En gelukkig kom je eigenlijk ook altijd andere mensen tegen. Voorkomt weer dat je (af en toe) gek van elkaar kan worden.

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒