fbpx

Dinsdag Dilemmadag #40

oor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma's. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Liever een lekker hotelbed of een goede (en schone) douche??

Na het makkelijke dilemma van vorige week, maak ik het ons deze keer wat lastiger. Want ja, dit willen we natuurlijk het liefst allebei wel! Een hotelbed moet tenminste zo lekker liggen als thuis en je hoteldouche heeft het liefst een net even wat fijnere straal dan dat je bent gewend. En schoon moet ‘ie al helemaal zijn! Als ik dan echt, écht moet kiezen, ga ik voor een lekker hotelbed. Omdat een goede nachtrust key is als je op reis bent en veel wilt zien en doen. Een fijne douche is net zo belangrijk, maar met een paar slippers aan en een iets mindere straal overleef je de dag best.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

Over de auteur

Chantal Schram – Oprichter en blogger Reisdoc.nl


Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat je altijd waar voor je reisgeld krijgt! Lees meer ⇒

Deel dit artikel

.

Gratis ebook

4 Comments

  1. Helemaal mee eens. In Marokko sliep ik in een paleisje, een kamer zo ruim dat er makkelijk 3 kingsize bedden in pasten. In plaats daarvan was het een ‘tweepersoonsbed’ van maar liefst 1,25 meter breed. Ik ben letterlijk uit bed gevallen. Vreselijk :’) En da te bedenken dat de eigenaren zelf gewoon Frans/Nederlands waren. Die zouden toch beter moeten weten!

  2. Wel een moelijke inderdaad! Maar ik ga ook voor een lekker bed. Een goede nachtrust is best belangrijk en als ik op reis ben draag ik sowieso slippers onder de douche. Een beetje irritant als er maar een zachte straal is en je je haar wil wassen, maar ach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.