Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Liever een lekker hotelbed of een goede (en schone) douche??

Na het makkelijke dilemma van vorige week, maak ik het ons deze keer wat lastiger. Want ja, dit willen we natuurlijk het liefst allebei wel! Een hotelbed moet tenminste zo lekker liggen als thuis en je hoteldouche heeftĀ het liefst een net even wat fijnere straal dan dat je bent gewend. En schoon moet ‘ie al helemaal zijn! Als ik dan echt, Ć©cht moet kiezen, ga ik voor een lekker hotelbed. Omdat een goede nachtrust key is als je op reis bent en veel wilt zien en doen. Een fijne douche is net zo belangrijk, maar met een paar slippers aan en een iets mindere straal overleef je de dag best.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’