fbpx

Dinsdag Dilemmadag #41

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma's. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Zuid-Afrika of Cuba?

Het zijn twee bestemmingen waar ik nog nooit ben geweest, maar die onwijs hoog op m’n bucket list staan. Eigenlijk zijn de twee bestemmingen totaal niet te vergelijken met elkaar. Ik zou dolgraag naar Cuba willen afreizen nu het nog in ‘originele’ staat is; over een paar jaar zal de cultuur daar compleet veranderd zijn. Die verandering is nu al bezig, kun je nagaan hoe het er over vijf jaar aan toe zal gaan! En dan Zuid-Afrika: het land waar ik tijdens mijn studie journalistiek een half jaar naartoe mocht, maar dat niet heb gedaan. Spijt als haren op m’n hoofd! En nog steeds ben ik er niet geweest. Daarom kies ik voor dit land; vanwege het gevoel dat ik het al gemist heb én omdat Zuid-Afrika net even iets meer te bieden heeft qua cultuur én natuur.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

Delen?

.

Gratis ebook

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.