Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. Ik heb in 2015 bijna elke week een nieuw probleemgeval gedeeld en dit is de laatste voor dit jaar! De reisdilemma’sĀ blijven ook in 2016, maar komen niet meer wekelijks terug. Voor de 46e keer dit jaar: voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Voor altijd je hele reis laten plannen zonder inspraak of alles zelf uitpluizen, maar wel veel duurder uit zijn?

Ik ben een beetje allergisch voor mensen die mij vertellen wat ik moet doen, zeker in m’n vrije tijd. Ik zou sowieso niet snel mijn reis van A tot Z laten plannen, bepaal liever ter plekke hoe ik mijn dagen ga besteden. Niet alleen voor de flexibiliteit, maar juist ook omdat je vaak goedkoper uit bent als je zelf alles regelt. Maar ja, dat is niet aan de orde bij dit reisdilemma. Voor een keertje zou ik best iemand anders mijn reis laten plannen – als het echt zoveel goedkoper is. Maar voor altijd? No way. Dan maar veel meer betalen, dat is het dan ook meer dan waard.

Wat kies jij?

Alle andere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’