Ik vind het heerlijk om in mijn huis rond te lopen, waar alles me doet denken aan m’n reizen. Boeken, souvenirs, foto’s… Love it! En in mijn eeuwige zoektocht naar informatie kwam ik hele leuke DIY’s tegen, waarbij je heel makkelijk ook thuis je eigen vakantieherinnering kan maken.

De website Showhome.nl speurde het internet af, en kwam met een aantal DIY’s die je heel makkelijk zelf kunt fabriceren Ć©n die ook nog eens onwijs leuk in je huis staan. Het enige wat je van tevoren moet doen, is op vakantie wat ‘nutteloze’ dingen meenemen. Die komen nu juist goed van pas!

1. DECOREER LETTERS

Ā Tegenwoordig kun je overal houten letters kopen waar je je eigen naam of woord mee kan maken. Vaak gebruik je op vakantie plattegronden om de weg te vinden, en die blijken ook heel erg leuk te staan op – jawel – die letters! Kwestie van goed uitknippen en goed lijmen.

2. MAAK JE EIGEN DOOSJE MET HERINNERINGEN

Waar bewaar je nou die tickets, kaartjes en losse foto’s? Juist, in een doosje! Het enige wat je nodig hebt: een houten doos, stencil letters,Ā  een kwast en verf. Pak de stencil letters en je kwast, dip die in de verf en spons het op de plek op het doosje waar je je letters wil hebben.

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’