fbpx
TravelCar: goedkoop parkeren bij luchthavens
TravelCar: goedkoop parkeren bij luchthavens

TravelCar: goedkoop parkeren bij luchthavens en treinstations

Zoek je een goedkope parkeerplek bij een luchthaven of treinstation? Meet TravelCar!

Zoek je een goedkope parkeerplek bij een luchthaven of treinstation? Bijvoorbeeld bij Schiphol, Eindhoven Airport of Utrecht Centraal? Of misschien wel in het buitenland? In plaats van dat je tientallen websites af hoeft te struinen heb ik een tip voor je die je een hoop tijd (en geld bespaart): meet TravelCar!

Over TravelCar

TravelCar is een van oorsprong Frans bedrijf en inmiddels actief meer dan 180 landen. Ze bieden drie verschillende diensten aan:

1) Huur een auto in het buitenland (in Frankrijk, LA en San Francisco ligt de prijs gemiddeld 70% lager dan bij andere verhuurbedrijven);

2) Boek makkelijk een ritje op de plek van bestemming;

3) Parkeer je auto goedkoop bij luchthavens én treinstations.

In Nederland is bovenstaande onder meer mogelijk bij Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde en Maastricht Aachen Airport. Maar ook in de buurt van drukke treinstations als Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal zijn er diverse opties.

TravelCar: goedkoop parkeren bij luchthavens

Goedkoop parkeren bij luchthavens

Ja, je leest het goed. Het kan! Gratis is helaas nog niet mogelijk in Nederland, maar betaalbare parkeerplekken zijn er gelukkig wel. Niet alleen bij vliegvelden, maar ook bij havens, treinstations en zelfs stadscentra. Je vult in waar je je auto precies kwijt wil, wanneer je ‘m komt brengen en wanneer je ‘m weer komt ophalen. TravelCar laat je vervolgens meerdere opties zien met parkeerplekken in de buurt. Dit zijn altijd plekken bij externe partijen. De naam wordt duidelijk getoond, net als het type parkeerplek of er videobewaking is en of er een shuttle of transfer is inbegrepen. Soms is de parkeerplek op loopafstand, soms is dat wat verder. Vaak geldt: hoe dichterbij je staat, hoe hoger de prijs. Die prijs wordt overigens gelijk getoond, net als reviews van de parkeerplaats. Het loont zeker om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Deze service is momenteel al beschikbaar in ruim 60 landen: in Nederland, maar ook in landen als België, Duitsland, Zuid-Afrika en Marokko.

TravelCar: goedkoop parkeren bij luchthavens

Is TravelCar betrouwbaar?

Klinkt bijna too good to be true. Of TravelCar echt betrouwbaar is? Absoluut. Zo scoren ze een 4.5 uit 5 bij Trustpilot, op basis van ruim 8.700 reviews. Inmiddels maken ruim 1,5 miljoen mensen gebruik van de services van TravelCar.


Website: www.travelcar.com


samenwerking

Over de auteur

TIP: Download ons gratis ebook

Cover ebook Goedkoop op Vakantie

De 21 beste bespaartips in een gratis ebook

In dit ebook delen we onze favoriete tips om voortaan altijd goedkoper op vakantie te gaan. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het boek direct in je mailbox! Meer info ⇒


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

TravelCar: goedkoop parkeren bij luchthavens en treinstations

Door: Chantal Leestijd: 1 min