Ken je dat gevoel? Dat je heel graag even een weekendje weg wilt, maar geen zin hebt om daar uren voor te moeten reizen? Gelukkig hebben Nederland en onze buurlanden ook genoeg vertier te bieden! Tel daar nog even wat betaalbare luxe en nog een hoop extra’s bij op, en je nachtje (of twee) buitenshuis kan niet beter. Deze website maakt het je voortaan wel heel makkelijk!

Reiswebsite Weekendesk zorgt namelijk voor heel fijne aanbiedingen om goedkoop een weekend weg te gaan. In Frankrijk is het bedrijf al sinds 2000 razend populair, en nu wil het ook graag de Nederlandse markt veroveren. Weekendesk biedt voor elk budget wel iets: in binnen-, maar ook in buitenland (denk aan België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg). Op dit moment staan er zo’n 7.500 deals online; het kan niet anders dan dat daar iets voor je bij zit. En zo niet, dan kijk je over een paar dagen gewoon weer: het aanbod wordt continu aangepast en aangevuld.

goedkoop weekend weg

OP 2 UUR RIJDEN VAN THUIS

Met de handige zoekmachine vind je snel en makkelijk weekendjes weg op minder dan twee uur rijden van je huis. Wees niet bang dat je in aftandse hotels terecht komt, want door de strenge selectie wordt slechts 1 op de 10 hotels tot de website toegelaten. Boek je een trip via Weekendesk, dan ben je ook verzekerd van een uitgebreid arrangement, zodat je extra kosten altijd te overzien zijn. All inclusive trips dus. Zo is het ontbijt altijd inbegrepen, maar kun je ook rekenen op diverse andere extra’s. Wat dacht je van toegang tot de sauna en schoonheidsbehandelinge? Of van welkomstdrankjes en complete diners? En ook heel fijn, je kunt kosteloos je trip annuleren of wijzigingen tot tien dagen voor vertrek.

Ken jij deze website al?

samenwerking

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒