TIP: Gratis magazines en e-boeken downloaden

Ken je dat? Dat je je continue voorneemt om eens een goed boek of dik tijdschrift te lezen, maar dat je er alleen maar aan toe komt op vakantie? Juist. Ik dus ook. Gelukkig voor mij ga ik bijna beginnen met mijn kampeeravontuur, dus ik gok dat ik dan genoeg tijd heb om weer eens wat bladzijdes om te slaan! En dit keer neem ik geen stapels papieren boeken mee. Nee, ik download de nieuwste e-titels gewoon gratis en legaal. 

Hoe ik dat doe? Via de app VakantieBieb! Tijdens de schoolvakanties kun je voor nop en onbeperkt e-boeken en tijdschrijften downloaden op je telefoon of tablet, beschikbaar gesteld door De Bibliotheek. Tot en met 31 augustus kun je kiezen uit tientallen titels. Het mooie is dat je geen lid hoeft te zijn van de bieb om hiervan gebruik te maken. Oh, en je kunt ze gewoon lezen zonder dat je internet nodig hebt.

 

Let wel op: na 31 augustus kun je ze én niet meer downloaden én niet meer lezen, behalve als je wél lid wordt van de bibliotheek.

DOWNLOADEN?

Iphone / Android


 

BLIJF OP DE HOOGTE:

   


Gratis ebook


10 thoughts on “TIP: Gratis magazines en e-boeken downloaden

  1. Dat is nog eens een handige tip! Spannend trouwens dat je bijna aan je kampeeravontuur gaat beginnen. Ben zo benieuwd hoe het je dit keer bevalt! :)

  2. Superhandig, Ik moet die hebben. En ja ik herken het zo erg! Ik lees ook echt alleen maar op vakantie of id trein richting mijn project wekelijks. Jammer, want het is zo leuk! En succes met kamperen :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.