Heeft je hotel geen WiFi en weiger je om veel poen neer te leggen voor je internet MB’s? No worries! Tegenwoordig zijn er veel plekken in het buitenland waar je gratis gebruik kunt maken van hun draadloze internetwerk.

Dat is vaak het geval in lokale cafés of restaurants, maar mocht je geen zin hebben om uitgebreid te zoeken naar zo’n plek, dan zijn er gelukkig ook een aantal horecaketens waar je op veel plekken (vooral in grote steden) bijna altijd gratis toegang tot het WiFi-netwerk hebt. Enige voorwaarde is dat je er iets te eten of drinken nuttigt en vaak moet vragen om het wachtwoord, maar dat moet je er dan maar voor over hebben!

Degene die ik ken:

  • Starbucks
  • Dunkin Donuts
  • McDonalds
  • Burger King
  • Subways

En, ook in bijna elke (westerse) stad te vinden:

  • Apple Store

Maar er zijn vast meer voorbeelden te noemen! Wie o wie weet me te helpen?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒