Van plan om binnenkort naar Londen af te reizen en heb je nog geen slaapplek geregeld? Lees dan vooral verder! Hotel Qbic London – ligt in hartje stad – heeft elke maand een actie waarbij je voor slechts 1 pond (= €1,23) kunt overnachten… Nee, dit is geen grap. Ik ben bloedserieus!

Elke maand zijn er 100 kamers voor bijna nop te vergeven. Voor dat geld verblijf je bij Brick Lane en slaap je in een Qbic: een handig ingerichte kamer met een – naar het schijnt – heerlijk bed en een nog heerlijkere douche. Oh, en je krijgt trouwens ook nog gratis WiFi, een (licht) ontbijt én een nachtelijke snack. Goede deal toch? Aan de andere kant, voor £1 ben ik persoonlijk al snel tevreden, zéker in Londen.

HOE WERKT HET?

Natuurlijk moet je daar wel iets voor doen. Je schrijft je in op deze website, en 24 uur voordat de ‘wedstrijd’ start zul je een alert krijgen in je mailbox. Zodra de aanbieding daadwerkelijk online gaat krijg je een unieke link toegestuurd. Je hebt dan een uur om er op te klikken en je zult dan meteen zien of je een van de kamers hebt ‘gewonnen’. Als je een van de gelukkigen blijkt te zijn, kun je een datum in de daarop volgende maand selecteren. That’s it!

Avatar foto

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒