Wie me volgt op social media volgt, heeft het waarschijnlijk al gezien: ik ben zwanger! En omdat (veel) reizen er de komende tijd even niet inzit én omdat ik wil voorkomen dat Reisdoc.nl te lang zonder nieuwe artikelen zit, heb ik besloten dat ik het niet langer alleen ga doen. Deze toppers gaan me helpen!

Reisdoc.nl bestaat al sinds augustus 2011, negen jaar dus. Negen jaar heb ik alles voor en achter de schermen in m’n up gedaan, met heel veel plezier. Maar buiten mijn blog om heb ik ook nog andere verplichtingen, waardoor ik me niet volledig kan focussen op Reisdoc.nl alleen. Ik speelde al langer met het idee om anderen een platform te bieden om hun eigen reistips te delen. Heel eerlijk: ik vond dat een behoorlijk lastige beslissing en deed het tot op heden dus niet. M’n blog voelde toch als míj́n kindje. Maar nu er écht een kleintje op komst is, heb ik eigenlijk geen excuus meer.

De oplettende kijker heeft een vacature voorbij zien komen. Hoewel ik aanvankelijk het idee had om met één of twee mensen te beginnen, is de groep inmiddels toch een stukje groter geworden. Veel van de reacties waren simpel weg te leuk om ze te laten schieten! Vanaf nu gaan ze aan de slag en schrijven ze – net als ik blijf doen – artikelen over vrijwel elke bestemming in de wereld met als doel dat jij altijd waar voor je reisgeld krijgt. Naast blogposts van mijn hand zul je dus ook regelmatig werk de anderen voorbij zien komen.

Meet het team

En dit zijn de zes toppers die het team gaan versterken!

Cathelijn Paling
Cathelijn
Lonne Rijvers
Lonne
Marije van Wijngaarden
Marije
Rachel van der Linden
Rachel
Melissa Slot
Melissa
Kim van Weering
Kim

Volg ons

We hebben allemaal een eigen Instagram-account (zie bovenstaande pagina voor de specifieke profielen), maar ook heeft Reisdoc.nl nu een eigen account waar alle reisavonturen én -tips op worden gedeeld. Volg ons vooral!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tijd voor verandering!⁠ ⁠ Hoewel Reisdoc.nl al sinds 2011 bestaat, was het Instagramaccount van de site altijd gekoppeld aan @chantal.schram. Nu negen jaar later gaan we dat even anders doen en blazen we (nieuw) leven in @reisdoc.nl!⁠ ⁠ Chantal is inmiddels best wel zwanger en zal mede daarom Reisdoc.nl niet langer alleen meer ‘bemannen’. Met een team van bloggers kunnen er nu nóg meer bestemmingen worden gecoverd, waardoor jij nóg meer reisinspiratie en reisfoto’s voorbij zal zien komen. Op de blog, maar nu ook hier. ⁠ ⁠ De komende tijd stellen de bloggers zich een voor een aan je voor. En verder mag je hier uiteraard vooral veel mooie foto’s én handige reistips verwachten. ⁠ ⁠ We hebben er zin in! 😍⁠ ⁠ #travel #reisblogger #travelblogger #reizen #travelgram #travelstroke #traveldeeper #naturelover #beautifulview #beautifulviews #traveladdict #traveltheworld #travelbug #dametravel #femmetravels #girlmeetsglobe #globaltravelgram #womentravel #womantraveler #girltraveler #wandermore #wanderoften #reizenoverdewereld #rondreizen #verrereizen #ikwilmeerreizen

Een bericht gedeeld door Reisdoc.nl 🇳🇱 Dutch Travelblog (@reisdoc.nl) op

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒