Mijn kampeeravonturen: een update

image

Mijn vakantieplannen zijn je vast niet ontgaan. Het was van tevoren zo duidelijk: ik zou naar Polen en naar Hongarije afreizen, op twee campings gaan staan en genieten van al het moois dat de omgeving van Krakau en het Balatonmeer me zouden bieden. Ik ben nu welgeteld vier dagen weg en ik kan je vertellen, van die plannen is weinig meer over.

Zo heb ik inmiddels al op vier campings geslapen, ben ik in Duitsland geweest, heb ik een kort bezoek aan Innsbruck gebracht en sta ik nu op nog geen 100 meter van het Italiaanse Gardameer. Wat is er misgegaan?

Nou eigenlijk niets. Op het weer na dan. Toen ik een dag voor vertrek op Weeronline keek kon ik wel huilen: regen, regen en nog eens regen. En als klap op de vuurpijl ook nog eens een boel onweer. Eh… Dat was niet de bedoeling. Kamperen met regen is namelijk echt een nachtmerrie. Ik keek vriendlief aan en we waren het er al snel over eens: we rijden naar daar waar het het mooiste weer is. Dat was op dat moment Italië.

Enig nadeel van het Gardameer? Het is er gigantisch toeristisch. Niet heel handig als je dus op de bonnefooi aan komt rijden. We konden op de camping waar we nu staan drie dagen blijven. En dus moeten we bijna weer vertrekken. Op naar de volgende plek, met als enige vereiste: goed weer. Want dan is bijna elke plek op aarde al mooi van zichzelf.


 

BLIJF OP DE HOOGTE:

   


Gratis e-book


6 thoughts on “Mijn kampeeravonturen: een update

  1. Jeetje, even omschakelen dus! Hopelijk kan je alsnog héél erg genieten van het hele avontuur en kom je nog veel mooie plekjes tegen. Enjoy!

  2. Dat is jammer, maar inderdaad je wil niet kamperen in de regen! Gelukkig heeft het Gardameer ook een aantal schattige dorpjes om lekker in rond te slenteren.

  3. Dat is juist het mooie van kamperen: Je kan gaan en staan waar je wilt en vooral, genieten van het goede weer. Voordeeltje dus dat je niets geboekt had, want dat was zonde geweest want één ding is zeker waar: Kamperen is NIET leuk als het regent…!
    Veel plezier nog op kampeervakantie!

    1. Ja, zeker een groot voordeel! Heel blij dat we niets van tevoren hadden geregeld, al hebben we toch ook best wat regen gehad… Volgens mij was het in (bijna) heel Europa slecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *