Op zoek naar een mooie cameratas die er niet zo standaard (en saai) uitziet? Deze exemplaren mogen zeker gezien worden! En zijn ook nog eens allemaal verkrijgbaar voor minder dan 100 euro. Alle tassen zijn geschikt voor een spiegelreflex of systeemcamera. De een heeft ruimte voor een extra lens, de ander niet. Dit staat overal apart vermeld.

Mooie cameratassen

1. Cameratas van leer

Deze cameratas is gemaakt van leer en biedt aan de binnenkant extra veel bescherming dankzij de padding. Dit exemplaar heeft daarnaast een verstelbare schouderband en een apart handvat. Je kunt je spullen in meerdere vakken kwijt: er is een voorvak, twee zijvakken en het binnencompartiment is verstelbaar. Zo kun je overal makkelijk bij. Een extra lens meenemen is met deze tas geen probleem.

Mooie cameratas
Mooie cameratas

Afmetingen: 20 x 27 x 13 cm
Materiaal: leer
Prijs: ā‚¬79,95
Koop via: Bol.com


2. C.Ellington camera bag Straw II Sable

Deze beige cameratas is geschikt voor een spiegelreflex. Er is ruimte voor een body en een lens. Ook wordt een verstelbaar hengsel bijgeleverd.

Mooie cameratas
Mooie cameratas

Afmetingen: 8 x 13 x 160 cm
Materiaal: kunststof
Prijs: ā‚¬39,90
Koop via: Bol.com


3. Olympus Black Like my Dress Schoudertas

Voor wie op zoek is naar een tas die eruit ziet als een normaal exemplaar die je voor van alles kan gebruiken, is bij deze cameratas van Olympus aan het juiste adres. De Olympus Black Like my Dress Schoudertas biedt genoeg ruimte voor een body en lens. De tas is officieel bedoeld voor de Olympus PEN-camera’s, maar kan ook met andere systeemcamera’s gebruikt worden. De riem is afneembaar en kan ook direct bevestigd worden aan je camera.

Mooie cameratas
Mooie cameratas

Afmetingen: 18,5 x 10,5 x 12 cm
Materiaal: leer
Prijs: ā‚¬89,99
Koop via: Fotokonijnenberg.nl

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’