Ik kondigde het al even aan in m’n maandoverzicht: ik heb nieuws! Want ik ga mijn leven even 180 graden omgooien. Het roer gaat om. Althans, zo voelt het.Ā 

En vandaag voelt ook tegelijkertijd als een einde en een nieuw begin. Mijn allerlaatste dag in loondienst is namelijk aangebroken! Als ik vandaag de deur van kantoor dicht trek ga ik officieel verder als freelancer. En naast dat ik het stiekem toch echt wel f*cking spannend vind, heb ik vooral onwijs veel zin om m’n eigen boontjes te doppen.

Wat ik ga doen?Ā EerstĀ nog even op vakantie voordatĀ het allemaalĀ Ć©cht begint.Ā En daarna, meerdere dingen: sowieso veel meer tijd besteden aan Reisdoc.nl, zodat ik jullie nog meer reistips kan geven. IdeeĆ«n uitwerken die al heel lang op de plank liggen. En daarnaast zal ik in te huren zijn als freelance PR-adviseur en copywriter.

Tel Aviv

CLICHE MAAR WAAR: HET LEVEN IS KORT

Na flink wat jaren flink wat geleerd te hebben bij verschillende – en hele toffe – werkgevers, lukte het me niet meer om die bekende kriebel te onderdrukken. Ik wil iets dat helemaal van mij is en zelf bepalen wat ik wel en niet doe, en vooral hoe ik het doe. Helemaal na alles wat er is gebeurd gedurende het afgelopen half jaar: het leven is echt te kort om dingen te doen die je niet gelukkig maken. ClichĆ©, maar wel heel erg waar.

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik nogal een sucker voor inspirerende quotes (check m’n wekelijkse zaterdagpost op Facebook). In m’n huis hangen er twee: ‘Adventure awaits‘ en ‘Feel the fear and do it anyway‘.

En dat is precies mijn plan. Bring it on!

Mocht je een kijkje willen nemen op m’n zakelijke website (je bent meer dan welkom!), ga dan naar www.chantalschram.nl.

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’