fbpx

Praag in de winter

Overdag is de Tsjechische hoofdstad al prachtig, maar wanneer de zon is verdwenen en de maan weer tevoorschijn komt, wordt Praag nog mooier dan het in het daglicht al is. Zeker in de winter. Dus kom je warme hotelkamer uit en trotseer die koude lucht; het is het meer dan waard!

Ik weet niet wat het is. Elke stad heeft wel iets als de straatlichtverlichting weer aangaat, maar Praag heeft iets… magisch, lijkt het wel. Het voelt bijna alsof je in een soort sprookje terecht bent gekomen. Alsof je je in een soort middeleeuws spektakel bevindt, maar dan zonder die gruwelijke middeleeuwse taferelen.

Laat ik even duidelijk zijn: ik heb een hekel aan ijzige kou, gladde trottoirs en harde wind. Maar als ik in zo’n omgeving rondloop kan ik toch echt maar één ding denken: laat die winter maar komen! Ik kan (bijna) niet wachten…

Over de auteur

TIP: Download ons gratis ebook

Cover ebook Goedkoop op Vakantie

De 21 beste bespaartips in een gratis ebook

In dit ebook delen we onze favoriete tips om voortaan altijd goedkoper op vakantie te gaan. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het boek direct in je mailbox! Meer info ⇒


3 Comments

  1. Ik ben twee jaar geleden met kerst naar Praag geweest, inderdaad prachtig! Ik heb echt een gruwelijke hekel aan de winter, maar in Praag ben ik er een heel klein beetje van gaan houden haha. En de kerstboom op het plein is ook zo mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praag in de winter

Door: Chantal Leestijd: 1 min