Onwijs leuk nieuws in mijn mailbox deze ochtend: Reisdoc.nl is genomineerd voor een Travvies Award in de categorie ‘Blogs’! Ik ben uiteraard supertrots dat ik mag meedingen voor een daadwerkelijke prijs en hoop stiekem toch wel dat ik een mooi beeldje bij al mijn reissouvenirs kan neerzetten.

In totaal zijn er 130 nominaties in 11 verschillende categorieƫn. Wie uiteindelijk wint wordt bepaald door stemmen van het publiek en door de keuze van de vakjury.

Je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen: zouden jullie op mij willen stemmen? Veel werk kost het niet; het enige wat je hoeft te doen is naar de website te gaan, ‘Reisdoc’ aan te klikken in de categorie Blogs en op ‘Stem’ te drukken.

Stemmen kan tot en met 7 juni 14.00 uur. Op 18 juni worden de winnaars van de Travvies Awards bekend gemaakt. Alvast onwijs bedankt! Fingers crossed!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’