Praktische tips, bestemmingsinfo, reisinspiratie. Het zijn de belangrijkste pijlers van m’n blog, maar als je een blik werpt op mijn menu zie je een puntje dat de laatste tijd wat minder aandacht heeft gekregen. Hoogste tijd dat hier ook weer wat meer persoonlijke noten te vinden zijn. Daarom vanaf nu elke maand een klein kijkje achter de (reis)schermen! Wat heb ik afgelopen weken allemaal uitgespookt? 

Nou vallen jullie gelijk met jullie neus in de boter: ik ben in april helemaal niet de grens over geweest (op een paar werkuurtjes België na). Goede reisblogger ben ik he? Best wel uitzonderlijk, maar stiekem was het ook heerlijk om weer even wat meer tijd in m’n eigen huis en eigen stad door te brengen. Kijk je mee?

Achter de reisschermen

We beginnen de maand met een te lekker Italiaans 100-gangenmenu bij Libero! Afgelopen november reisde ik voor m’n werk af naar IJsland en mijn metgezellen waren zó leuk dat een reünie niet mocht uitblijven.

Achter de reisschermen

Na een familiediner en heftig avondje uit, deed ik de dag daarna niet veel meer dan chillen op de loungebank in de tuin van vrienden.

Achter de reisschermen

Mini-roadtrip naar Mechelen (en weer terug) voor m’n werk. Ik heb iets met mooie luchten en zonsondergangen.

Achter de reisschermen

Een week geen friet is een week niet geleefd. En in dit geval is het eigenlijk patat met een burger voor erbij.

Achter de reisschermen

Bij gebrek aan mooi weer besloten ik en een vriendin een dagje België te laten voor wat het is en ons te verstoppen voor de regen in de bubbelbaden en sauna’s van Sanadome.

Achter de reisschermen

Gelukkig was het later op de dag in Amsterdam wél zonnig! Liefde voor deze zonsondergang.

Achter de reisschermen

Na een vrijgezellenfeest van een studievriendinnetje, reisde ik de dag daarna af naar Scheveningen om bij te kletsen met Henriette en éven te genieten van de zon.

Achter de reisschermen

En om over de nieuwe Pier te lopen en de toren te beklimmen.

Achter de reisschermen

We slaan mijn doordeweekse week even over (want: alleen maar op kantoor en verder vergeten foto’s te maken) en vliegen door naar het volgende weekend: niets leuker dan ’s middags bij te kletsen met de ene vriendin in de tuin van de Hermitage…

Achter de reisschermen

En ’s avonds met een andere vriendin naar de bios te gaan en drankjes te drinken. Je begrijpt hoe de avond verliep als ik niet eens meer in staat was om een fatsoenlijke foto te maken.

Achter de reisschermen

M’n moeder kwam langs in Amsterdam; ze kon het echt niet meer langer aanzien dat ik nog steeds niet in het Rijks Museum was geweest.

Achter de reisschermen

’s Avonds bijkletsen met een oud studiegenootje die ik al veel te lang niet meer had gezien en nu ineens heel dichtbij woont. Dat uitzicht vanaf het Volkshotel is te mooi.

Achter de reisschermen

Als de zon schijnt moet je er van genieten. Wie zegt dat er geen natuur in de stad te vinden is heeft het fout.

Achter de reisschermen

Na werk borrelen in het Vondelpark <3

Achter de reisschermen

Het leuke aan bloggen, naast veel op reis gaan? Uitgenodigd worden voor leuke events en luisteren naar leuke mannen (Ruben Terlou en Chris Zegers).

Achter de reisschermen

Niet kunnen kiezen uit een stuk taart? Zoek dan zo lang naar een patisserie die kleine taartjes verkoopt. Ineens lijkt het wél verantwoord om meerdere tegelijk te eten.

Achter de reisschermen

Koningsdag! Ik ging naar Kroongetuige bij Sloterdijk in de buurt.

Achter de reisschermen

En dan dat moment dat je op de bijna laatste dag van de maand beseft dat er op geen enkele foto een gezicht staat. Nou, bij deze een klein goedmakertje: Laura liet me de leukste plekjes van Arnhem zien!

Goed, ik moet duidelijk nog even onder de knie krijgen om wat vaker foto’s te maken. Nu lijkt het net alsof ik alleen maar eet (al zou ik liegen als dat niet zo was), maar dat zijn vooralsnog de enige momenten dat ik er standaard aan denk om een kiekje te schieten.

Hoe was jouw maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒