Augustus gaat bij mij echt de boeken in als een topmaand. Ik begon bij m’n nieuwe werkgever, ging na twee weken werken alweer twee keer op reis en deed tussendoor ook nog allerlei leuks. Life is good, people. Life is good. 

Op de eerste dag van de maand vierde ik mijn verjaardag tegelijk met de eerste dag op m’n nieuwe werk in Den Haag. Trakteren op je eerste dag is trouwens een perfecte manier om een goede eerste indruk te maken.

Zo’n nieuwe baan hakt er toch wel meer in dan ik had gedacht, dus lig ik ’s avonds vooral op de bank te Netflixen en TV te kijken. Eindelijk een goed excuus.

Maar een week is natuurlijk niet compleet zonder tenminste een borrel of etentje.

Of een lunch buiten de deur met m’n collega’s. Hier kan ik wel aan wennen.

Gay Pride! Vorig jaar op een boot, maar zo langs de kant in het zonnetje is ook zo slecht nog niet.

En de week daarop stond uiteraard weer in het teken van andere leuke etentjes. Én cheesecake bakken bij het oppashuis van een vriendin. Want mijn vakantie was officieel begonnen na twee weken werken. Love my job.

Met m’n moeder, broer en kleine nichtje naar de dierentuin. Zo top dat ik dankzij haar altijd een legitiem excuus heb om dit soort dingen te doen. Niet dat me dat normaal gesproken tegenhoudt, maar toch.

Reünie op het strand met oud-collega’s. Blijft leuk om ze na 2,5 jaar nog steeds regelmatig te zien.

En toen was het tijd om weer richting Schiphol te gaan. Op naar Fuerteventura!

Missie van de week: leren surfen (lees hier mijn volledige verslag).

Ging toch niet helemaal zoals ik had gehoopt: ben duidelijk geen natuurtalent.

Maar wat was het tof!

En wat is Fuerteventura mooi.

Bij thuiskomst had ik een dagje om m’n was te draaien, naar een barbecue te gaan en vervolgens nog even een paar drankjes te doen bij de Blaricumse Kermis (waar niemand voor de attracties komt). Daarna zonder slaap in een keer door om m’n volgende vlucht te halen: op naar Mallorca!

Even wat slaap inhalen bij het zwembad.

De dagen daarop staan in het teken van vooral heel veel strandhangen en over het eiland scheuren met onze auto (zie ook Instagram). En lekker eten. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet vergeet om hier foto’s van te maken.

Gek is dat hè, dat een vakantie altijd al voorbij lijkt te zijn na twee keer knipperen. Voor ik het weet ben ik weer aan het werk. Maar dat is helemaal niet erg, want ik breng de eerste werkdag voor een groot deel door op het strand. Ik zeg het je, I love my new job.

En dan ’s avonds thuiskomen en dit in je straat tegenkomen. Welkom terug.

Wat heb jij allemaal gedaan deze maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒