Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Eind 2016 was op z’n zachtst gezegd mooi klote, maar januari leek er alweer iets meer op. Naast veel ziekenhuisbezoeken en werk, was er gelukkig ook gewoon weer wat tijd om afleiding te zoeken en leuke dingen te doen! 

Achter de reisschermen

Dit jaar even een heel rustige Oud & Nieuw, en 1 januari was niet heel veel anders. ’s Avonds lekker op de bank met de beentjes omhoog! Ik ben momenteel verslaafd aan ‘How I Met Your Mother’.

Achter de reisschermen

Ja ik weet het, meer cliché kan gewoon niet. Op 2 januari naar de sportschool!

Achter de reisschermen

Tijdens het Reis!, een vakantiebeurs in Groningen, mocht ik spreken over mijn favoriete onderwerp: geld besparen op reis! De hele presentatie vind je hier.

Achter de reisschermen

En als je er dan toch bent… dat kun je er maar beter een heel weekend van maken.

Achter de reisschermen

Groningen is dus best leuk!

Achter de reisschermen

Even een klein uitstapje naar Egypte! Ok niet. Samen met collega Mandy bezocht ik de Vakantiebeurs in Utrecht, en tussen de bedrijven door móésten we gewoon even op de foto bij de stand van Gezond op Reis.

Achter de reisschermen

Mijn maand is natuurlijk niet compleet als ik niet tenminste een keer buiten de deur eet.

Achter de reisschermen

Tijdens een persevent van Bose voeren we per boot langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Supertof gedaan: alle genodigden kregen een Bose Quiet Comfort 35 op hun hoofd om even helemaal op te gaan in de omgeving zonder geluid van buitenaf. Denk er nog even een heel fijne playlist bij die perfect aansloot bij de lichtinstallaties, en je begrijpt: dit was een topavond.

Achter de reisschermen

Sushi en Netflix met een van m’n beste vriendinnetjes, nog zo’n topavond.

Achter de reisschermen

En zo loop je het kantoor uit en zie je dit: hier kan ik echt zo intens blij van worden.

Achter de reisschermen

Food! En nee, dit is niet allemaal alleen voor mij.

Achter de reisschermen

Nog zo’n geweldig uitzicht. Normaal gesproken ben ik in de trein altijd bezig op m’n laptop, maar toevallig keek ik deze ochtend even uit het raam. Deze zonsopgang was zó mooi.

Achter de reisschermen

Soms is er niets leuker dan de hele avond over bloggen en reizen praten met andere bloggers. Eens in de zoveel tijd komt ‘De Eetclub’ (bestaande uit zeven man) samen om bij te kletsen. Altijd zo gezellig! Dit keer aten we bij Instock in Utrecht, aanrader!

Achter de reisschermen

In de weekenden ben ik momenteel vaak bij m’n moeder. Vooral om samen met haar naar het ziekenhuis te gaan, maar gelukkig blijft er ook tijd over voor andere dingen: gewoon even wandelen langs het Gooimeer op een koude zondagochtend.

Achter de reisschermen

Koopje van de eeuw: ik scoorde deze Sorel’s (waterdichte snowboots die tot -25 warme voeten garanderen) voor 25 euro! Normaal kosten ze €189,99. Best een goede deal toch?

Achter de reisschermen

Vrijdag Blogdag! En dat is stiekem altijd net even wat leuker als je dat buiten de deur doet samen met bloggers Lisette en Roëll.

Achter de reisschermen

Slechte foto, maar waar het op neerkomt is dat ik met twee vriendinnetjes even heel nieuwsgierig was naar Onze Jongens. Geen Oscar-materiaal (duh), maar wél vermakelijk.

Achter de reisschermen

Ja, met dit koude weer moet je wat toch? En dus ging ik twee dagen later gewoon nog een keer naar de bios. Niets is zo ontspannend als twee uur lang zonder afleiding chillen op een relaxte stoel en kijken naar bewegend beeld. En: ik moest Soof 2 toch echt nog even zien voordat ‘ie uit de bios zou gaan.

Wat heb jij deze maand allemaal gedaan?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒