Waar ik vorige maand nog afreisde naar drie verschillende bestemmingen, deed ik het in juni wat rustiger aan qua reisuren. Sterker nog, het was een en al Nederland. Gelukkig helemaal geen straf; je kunt hier immers ook genoeg leuke dingen doen! Gezellige feestjes, fijne strandbezoekjes en weer véél etentjes en borrelavonden (what else is new?). Kijk mee naar mijn maand! 

Feit is: ik heb vooral veel gewerkt deze maand. Net als jij waarschijnlijk. Maar gelukkig zijn er na werktijd en in de weekenden vaak nog genoeg uurtjes over om andere leuke dingen te doen. Het bewijs:

Achter de reisschermen

Borrel nummer 1!

Achter de reisschermen

Ik voel me een béétje under dressed met m’n sneakers en jeans bij Taste of Amsterdam, maar gelukkig was het event van Indonesië wél leuk (en vooral heel lekker). En een excuus hebben om de hele middag in de zon te hangen is natuurlijk ook niet verkeerd.

Achter de reisschermen

Als de zon zich dan laat zien, dan maak ik er ook graag zoveel mogelijk gebruik van. En dus toefde ik af naar het Gooise om met een paar vriendinnen op het strand bij het Naarderbos te hangen, daarna uitgebreid te gaan barbecueën en vervolgens nog een paar uur op het terras te hangen. Dit soort dagen: alleen maar liefde.

Achter de reisschermen

De volgende dag verwelkom ik dat zonnetje en de barbecue gewoon nog eens. En gekkenhuis, de dag daarna is het weer mooi weer! Hoe fantastisch is het dat je op maandagavond nog uren in het park kan hangen? Ik kan hier serieus aan wennen.

Achter de reisschermen

Hapje eten met medebloggers Viola, Sabine en Isabel. Ongegeneerd de hele avond over reizen en bloggen praten, heerlijk.

Achter de reisschermen

Het duurde ongeveer een uur om er te komen, maar een verjaardag bij Pllek mag je niet overslaan.

Achter de reisschermen

Onlangs werd ik geinterviewd door Hipenhot.nl! Lees het resultaat hier.

Achter de reisschermen

Borreltijd!

Achter de reisschermen

En de avond daarna ook.

Achter de reisschermen

Ooit gehoord van de TonTon Club? Ik tot een paar weken geleden ook niet, maar ik ben inmiddels hooked. In deze ‘club’ – in Amsterdam zitten er trouwens twee – kun je old school air hockeyen, Mario Karten en heel veel andere games spelen. Je snapt dat ik tot sluitingstijd ben gebleven.

Achter de reisschermen

Even een potje janken bij ‘Me Before You’.

Achter de reisschermen

Onwijs gezellige borrel van m’n werk: met een boot varen door de grachten inclusief leuk gezelschap, lekker eten en iets te veel alcohol.

Achter de reisschermen

Serie-avondje met een paar vriendinnen.

Achter de reisschermen

Drankjes doen.

Achter de reisschermen

Nog meer drankjes doen.

Ook deelde ik mijn inpaktips op boekingswebsite Waytostay.com!

Achter de reisschermen

Een van mijn studievriendinnen trouwde deze maand. Te romantisch en op een te leuke locatie. En dan die combinatie van dance muziek en een saxofonist die live meespeelt… Man, man, man.

Achter de reisschermen

Onverwachts zon, dus tijd voor het strand!

Achter de reisschermen

En ook de laatste week bestond weer uit een hoop etentjes en borrels. It’s a tough job, but someone’s gotta do it…

Op zich snap ik wel waarom mensen denken dat ik nooit kook (of überhaupt niet kan koken).

Hoe was jouw maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒