UPDATE: DEZE WEBSITE BESTAAT HELAAS NIET MEER

Mag ik jullie even voorstellen aan mijn allernieuwste kindje? Meet Travel Gift Shop! Een idee dat al bijna twee jaar in m’n hoofd zit, maar waar ik nu eindelijk eens echt tijd voor kon maken. En vanaf vandaag staat ‘ie live, spannend! In het kort: op dit platform vind je de tofste reiscadeaus verzameld op één plek.

Travel Gift Shop

 

En het idee: blijf voortaan het hele jaar in vakantiesferen met een (woon)accessoire, sieraad, tas of gadget die je liefde voor reizen weergeeft. In de Travel Gift Shop verzamel ik dus de tofste reisgerelateerde cadeaus op één plek: van opblaasbare eenhoorns tot aan handige tote bags en van bijzondere wereldbollen tot aan praktische paspoorthoesjes. Ik cureer handmatig de producten en plaats alleen de meest unieke, handige of leuke items online. Elke week worden er weer nieuwe reiscadeaus toegevoegd.


De directe link: www.travelgiftshop.nl.


Ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒