VIDEO: Bekijk New York op wel heel bijzondere wijze

Heel hoog aan mijn wensenlijst staat New York. Ik roep al jaren dat ik er dit jaar echt heen ga, maar elke keer komt het er door verschillende redenen steeds niet van. Een nieuwe poging staat gepland voor het najaar van 2014, fingers crossed dat ik dan wél in het vliegtuig richting The Big Apple ga stappen. Tot die tijd moet ik het doen met andermans verhalen, foto’s en video’s. En van dat laatste kwam ik een hele mooie tegen.


 

BLIJF OP DE HOOGTE:

   


Gratis ebook


3 thoughts on “VIDEO: Bekijk New York op wel heel bijzondere wijze

  1. Haha, ik heb echt precies hetzelfde met New York. Elk jaar
    roep ik dat ik ga, maar er komt telkens weer wat tussen. Hopelijk
    ga ik in 2014 toch ook echt! Toffe video :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.