Ik schreef een tijdje geleden al over een website waarbij je vliegtickets kon zoeken voor een bepaalde bestemming voor een bepaald budget. Gisteren is er een heel fijne tegenhanger bijgekomen: via Geniusflight.com kun je namelijk aangeven wanneer je weg wilt en wat je wat je aan ticket wilt uitgeven. Deze zoekmachine zoekt dan naar bestemmingen over de hele wereld, waar jij op dat moment voor dat geld heen kunt. Handig!

Want waar vlieg je in de maand juni bijvoorbeeld heen voor 200 euro? Het lijkt een eenvoudige vraag, maar ja, vind het antwoord er maar eens makkelijk op! Het merendeel van de online zoekmachines zoekt immers naar vluchten op bestemming. Met slechts Ć©Ć©n zoekactie worden de gegevens van meer dan 1.000 airlines op prijs gesorteerd en vind je eenvoudig een bestemming binnen jouw budget, simpel weergegeven op de wereldkaart.

Nou ben ik deze zomer van plan om eens niet gaan vliegen, maar wat nou als ik begin augustus – het hoge hoogseizoen dus – voor 150 euro ergens heen wil? Nou dan zijn dit dus mijn opties als ik vanaf Amsterdam vertrek:

Misschien toch maar m’n vakantieplannen wijzigen?

Website: Geniusflight.com

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’