December en januari zijn van oudsher dé maanden om je vakantie voor volgend jaar te boeken. Tegenwoordig niet per se meer nodig, maar wél nog steeds erg lonend (mits je goed zoekt en vooral als je het van de schoolvakanties moet hebben)! Ik verzamelde vijf hele fijne vakanties met vroegboekkorting voor 2018 voor je.

8-daagse rondreis Cappadocië: va. €149

Al jaren hoog op m’n verlanglijst, maar misschien gaat het er komend jaar écht van komen: een 8-daagse rondreis door Cappadocië! En met deze vroegboekkorting is de vanafprijs nu maar €149,- per persoon. Dit is inclusief retourvlucht naar Antalya, transfers, overnachtingen en halfpension. Wel moet je ter plaatse nog apart een excursiepakket bijboeken voor €169,-, maar dat kan er met deze vanafprijs makkelijk nog vanaf.

Meer informatie? Klik hier! >>


Vroegboekkorting 2018


9 dagen Sri Lanka: va. €663

Over het algemeen ben je al meer kwijt voor alleen je vliegticket, maar Corendon heeft nu een deal waarbij voor je iets meer dan 600 euro in april negen dagen op Sri Lanka kan doorbrengen! Je verblijft in een goed beoordeeld hotel in Negombo met zwembad en privéstrand, en je vliegt met Emirates.

Meer informatie? Klik hier! >>


Vroegboekkorting 2018


7 dagen Dubai: va. €597

Slapen in een luxe viersterrenhotel, zwembad op het dak en een gratis shuttlebus service naar het strand van Jumeirah Open Beach. Krijg je ook nog een strandmatje en handdoek mee! Tel daar je vlucht, een toplocatie in het centrum en dagelijks ontbijt bij op en je hebt echt een heel goede deal in juni. Ook niet onbelangrijk: aan het begin van de maand is het qua temperatuur ook nog te doen (gemiddeld 30 graden).

Meer informatie? Klik hier! >>


Vroegboekkorting 2018


8 dagen Corfu: va. €239

Ik zeg: uitzicht over de zee, een eigen appartement, op loopafstand van het strand en een lekker zwembad bij de hand. Voor ruim 200 euro zit je een week lang met je gat op Corfu! En in juli zit je er voor nog geen 400 euro per persoon. Deze reis kun je verder zo duur maken als je zelf wilt: je hebt je eigen keuken, dus mocht je op de kleintjes willen letten, dan kun je ook gewoon je boodschappen bij de plaatselijke super doen.

Meer informatie? Klik hier! >>


Vroegboekkorting 2018

Zit er iets voor jou bij?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒