Vroegboekkorting zomer 2020: dit zijn de beste aanbieders

Vroegboekkorting

Ga je nu je vakantie voor de zomer boeken? Maak dan gebruik van vroegboekkorting! Maar de ene korting is de ander niet, en ik kan me zo voorstellen dat je door de bomen het bos misschien niet meer ziet. Daarom zet ik de beste aanbieders voor pakketreizen en vakantieparken voor je op een rij:

Pakketreizen

Vroegboekkorting TUI

TUI is nog altijd een van mijn favoriete organisaties als ik een pakketreis wil boeken. En fijne vroegboekvoordeel hebben ze ook! Op vrijwel alle bestemmingen krijg je korting. Denk aan Spanje, Italië en Griekenland, maar ook andere bestemmingen als Curaçao en IJsland.

⇒ Direct naar alle aanbiedingen van TUI


Vroegboekkorting Sunweb

Bij Sunweb vind je dankzij de vroegboekkorting deals vanaf €199,- per persoon. De korting kan – als je mazzel hebt – oplopen tot maar liefst €300,- per persoon. Onder meer Turkije, Kreta en Lanzarote vallen onder deze deals.

⇒ Direct naar alle aanbiedingen van Sunweb


Vroegboekkorting Corendon

Corendon heeft t/m 6 januari een actie lopen waarbij je sowieso 50 euro korting op je boeking krijgt. Verder zijn er heel veel vroegboekdeals: de korting kan oplopen tot maar liefst €1920,-.

⇒ Direct naar alle deals van Corendon


Vroegboekkorting D-Reizen

Ook D-Reizen is een goede optie als je op zoek bent naar een goedkopere vakantie. Tijdens de vroegboekwerken betaal je geen boekingskosten (scheelt toch weer €25,-.) Ze hebben aanbiedingen online van maar liefst 150 verschillende reisaanbieders.

⇒ Direct naar de vroegboekdeals van D-Reizen 


Vroegboekkorting DFDS

Bij DFDS krijg je 15% vroegboekkorting bij autovakanties naar Zuid-Engeland (overtocht van Calais/Duinkerken naar Dover) en Schotland (IJmuiden naar Newcastle).

⇒ Direct naar de vroegboekkorting naar Zuid-Engeland

⇒ Direct naar de vroegboekkorting naar Schotland


Vakantieparken in Nederland

Blijf je liever in Nederland of net over de grens? Ook de bekende vakantieparken hebben in deze periode kortingen lopen.

Vroegboekkorting Roompot

Bij Roompot boek je al een midweek weg voor slechts €87,-. Omboeken kan tot 28 dagen voor aankomst.

⇒ Direct naar alle kortingen van Roompot


Vroegboekkorting Landal

Landal biedt momenteel kortingen tot maar liefst 20% bij een verblijf deze zomer.

⇒ Direct naar alle kortingen van Landal


Vroegboekkorting Centerparcs

Ben je meer van de Centerparcs parken? Ook daar kun je met korting terecht als je nu boekt: sterker nog, die kan zelfs oplopen tot 36%.

⇒ Direct naar vroegboekdeals van Centerparcs