Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb niet altijd tijd (en zin) om uren het internet af te speuren naar de goedkoopste tickets en beste vakantieprijzen. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop websites die dat werk al voor je doen. Mijn drie favoriete bronnen op een rij.

VAKANTIEPIRATEN.NL

Deze websites zoekt elke dag het hele web af naar de goedkoopste vluchten, hotels en pakketreizen. Ook aanbiedingen voor bus- en treinreizen komen voorbij. Niet geheel onbelangrijk om te weten: er wordt alleen gelinkt naar betrouwbare partners.

www.vakantiepiraten.nl

FLIGHTGURU.NL

Flightguru is expert op het gebied van, je verwacht het niet met zo’n naam, vliegtickets. Maar ook nemen ze reizen in de breedste zin van het woord (stedentrips, accommodaties, pakketreizen) mee in hun zoektocht. Ze focussen op zich op het vinden van reizen met zogenoemde ‘verborgen’ prijzen: dat wil zeggen, lage prijzen die je op het eerste oog niet meteen zou zien en die niet aan de grote klok worden gehangen. Tot nu.

www.flightguru.nl

TICKETSPY.NL

Hier schreef ik vorig jaar al een aparte blogpost over: Ticketspy! Ooit begonnen als een studentenproject, waarbij uitsluitend gekeken werd naar verborgen ticketprijzen. Inmiddels spioneren ze niet alleen meer voor vluchten, maar nemen ook zij totale pakketreizen mee op hun websites. Dagelijks worden nieuwe tips gedeeld.

www.ticketspy.nl

Ken jij deze websites al?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’