3x speuren naar de goedkoopste vakanties

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb niet altijd tijd (en zin) om uren het internet af te speuren naar de goedkoopste tickets en beste vakantieprijzen. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop websites die dat werk al voor je doen. Mijn drie favoriete bronnen op een rij.

VAKANTIEPIRATEN.NL

Deze websites zoekt elke dag het hele web af naar de goedkoopste vluchten, hotels en pakketreizen. Ook aanbiedingen voor bus- en treinreizen komen voorbij. Niet geheel onbelangrijk om te weten: er wordt alleen gelinkt naar betrouwbare partners.

www.vakantiepiraten.nl

FLIGHTGURU.NL

Flightguru is expert op het gebied van, je verwacht het niet met zo’n naam, vliegtickets. Maar ook nemen ze reizen in de breedste zin van het woord (stedentrips, accommodaties, pakketreizen) mee in hun zoektocht. Ze focussen op zich op het vinden van reizen met zogenoemde ‘verborgen’ prijzen: dat wil zeggen, lage prijzen die je op het eerste oog niet meteen zou zien en die niet aan de grote klok worden gehangen. Tot nu.

www.flightguru.nl

TICKETSPY.NL

Hier schreef ik vorig jaar al een aparte blogpost over: Ticketspy! Ooit begonnen als een studentenproject, waarbij uitsluitend gekeken werd naar verborgen ticketprijzen. Inmiddels spioneren ze niet alleen meer voor vluchten, maar nemen ook zij totale pakketreizen mee op hun websites. Dagelijks worden nieuwe tips gedeeld.

www.ticketspy.nl

Ken jij deze websites al?

Over de auteur

TIP: Download ons gratis ebook

Cover ebook Goedkoop op Vakantie

De 21 beste bespaartips in een gratis ebook

In dit ebook delen we onze favoriete tips om voortaan altijd goedkoper op vakantie te gaan. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het boek direct in je mailbox! Meer info ⇒


10 Comments

  1. Ik zie van deze aanbieders zoveel mooie aanbiedingen voorbij komen, dat ik niet uitsluit om binnenkort een vliegticket met een van deze websites te boeken. Pakketreizen vond ik nooit zo interessant, maar als ik de prijzen zo zie zou ik het voor een stedentripje bijna overwegen!

  2. Bedankt voor de handige tips! Flightguru.nl kon ik al, maar van de andere twee had ik nog niet eerder gehoord. Al even een kijkje genomen, ga deze twee sites vaker bekijken, zitten echt scherpe aanbiedingen tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3x speuren naar de goedkoopste vakanties

Door: Chantal Leestijd: 1 min