Ik ben jarig vandaag (en Reisdoc.nl bestaat deze maand gewoon alweer 8 jaar). En wie jarig is trakteert. Daarom geef ik in samenwerking met Sunny Cars maar liefst €100 tegoed voor een huurauto weg!

Of je nu binnenkort al een tijdelijke bolide nodig hebt of pas later weggaat, dat maakt in dit geval allesbehalve uit. Het tegoed is namelijk tot en met 31 oktober 2020 te gebruiken. Je hebt dus nog tijd genoeg om je auto (of überhaupt een vakantie) te boeken!

Over Sunny Cars

Als je me een beetje volgt, dan weet je dat ik zelf mijn huurauto altijd het liefst bij Sunny Cars boek. De reden: je weet zeker waar je aan toe bent. Waar ik vroeger, bij andere aanbieders, áltijd extra (en uiteindelijk ook onnodig) moest bijbetalen bij het ophalen, is dat nu nooit meer het geval.

Auto huren op Curacao

Bij Sunny Cars zijn alle benodigde verzekeringen namelijk standaard inbegrepen. Denk aan de dekking van glas-, banden-, bodem- en dakschade. Maar ook aan de terugbetaling van je eigen risico én een aanvullende WA-verzekering van 7,5 miljoen euro. Een krasje extra maakt dus geen fluit uit (een auto is immers gewoon een gebruiksvoorwerp). En ook ter plekke is alles geregeld, mocht je bijvoorbeeld pech onderweg krijgen of mocht er ingebroken worden. Daarnaast is de Nederlandstalige klantenservice 24/7 te bereiken. Nou, als dat je geen onbezorgd gevoel geeft, dan weet ik het ook niet meer.

Zelf heb ik al flink tripjes met Sunny Cars achter de rug: in Italië (Puglia en Toscane) en Groot-Brittannië bijvoorbeeld, maar ook IJsland, Australië en Curaçao. Daar zitten ook landen tussen waar je links moet rijden: hoe fijn is het dat je dat kan oefenen in andermans auto zonder bang te zijn dat er wellicht iets met je eigen auto gebeurt? Vond ik in ieder geval wel. Al bleek het achteraf helemaal niet zo lastig te zijn.

Sunny Cars

Zo doe je mee:

Goed, terug naar de winactie. Wat moet je doen om kans te maken? Twee dingen:

  • Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt na je aanmelding om de maand een mail met daarin handige bespaar- en reistips.
  • Laat hieronder een reactie achter voor welke bestemming je het tegoed zou willen gebruiken

De winnaar krijgt 20 augustus per email bericht!author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒