fbpx
Tegoed Sunny Cars
Tegoed Sunny Cars

Huurauto nodig? Win €100 tegoed bij Sunny Cars!

Ik ben jarig vandaag! En wie jarig is trakteert. Daarom geef ik in samenwerking met Sunny Cars maar liefst €100 tegoed weg.

Ik ben jarig vandaag (en Reisdoc.nl bestaat deze maand gewoon alweer 8 jaar). En wie jarig is trakteert. Daarom geef ik in samenwerking met Sunny Cars maar liefst €100 tegoed voor een huurauto weg!

Of je nu binnenkort al een tijdelijke bolide nodig hebt of pas later weggaat, dat maakt in dit geval allesbehalve uit. Het tegoed is namelijk tot en met 31 oktober 2020 te gebruiken. Je hebt dus nog tijd genoeg om je auto (of überhaupt een vakantie) te boeken!

Over Sunny Cars

Als je me een beetje volgt, dan weet je dat ik zelf mijn huurauto altijd het liefst bij Sunny Cars boek. De reden: je weet zeker waar je aan toe bent. Waar ik vroeger, bij andere aanbieders, áltijd extra (en uiteindelijk ook onnodig) moest bijbetalen bij het ophalen, is dat nu nooit meer het geval.

Auto huren op Curacao

Bij Sunny Cars zijn alle benodigde verzekeringen namelijk standaard inbegrepen. Denk aan de dekking van glas-, banden-, bodem- en dakschade. Maar ook aan de terugbetaling van je eigen risico én een aanvullende WA-verzekering van 7,5 miljoen euro. Een krasje extra maakt dus geen fluit uit (een auto is immers gewoon een gebruiksvoorwerp). En ook ter plekke is alles geregeld, mocht je bijvoorbeeld pech onderweg krijgen of mocht er ingebroken worden. Daarnaast is de Nederlandstalige klantenservice 24/7 te bereiken. Nou, als dat je geen onbezorgd gevoel geeft, dan weet ik het ook niet meer.

Zelf heb ik al flink tripjes met Sunny Cars achter de rug: in Italië (Puglia en Toscane) en Groot-Brittannië bijvoorbeeld, maar ook IJsland, Australië en Curaçao. Daar zitten ook landen tussen waar je links moet rijden: hoe fijn is het dat je dat kan oefenen in andermans auto zonder bang te zijn dat er wellicht iets met je eigen auto gebeurt? Vond ik in ieder geval wel. Al bleek het achteraf helemaal niet zo lastig te zijn.

Sunny Cars

Zo doe je mee:

Goed, terug naar de winactie. Wat moet je doen om kans te maken? Twee dingen:

 • Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt na je aanmelding om de maand een mail met daarin handige bespaar- en reistips.
 • Laat hieronder een reactie achter voor welke bestemming je het tegoed zou willen gebruiken

De winnaar krijgt 20 augustus per email bericht!Over de auteur


Chantal Schram – Oprichter en blogger Reisdoc.nl

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒

Deel dit artikel

.

Gratis ebook

29 Comments

 1. Ik ben fan van Sunny! Voor september is de huurauto al geregeld, dus ik zou hem volgend jaar gebruiken. Misschien dat we dan weer even een weekje Ibiza doen. Zo’n fijne bestemming!

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag, Chantal! :)
  Wat een leuke winactie. In november ga ik naar Nepal, waar ik vooral met het OV zal gaan reizen (gammele bussen zijn écht mijn ding. Meestal dan haha).
  Maar, volgend jaar wil ik een weekje weg, ergens alleen, waar het heerlijk zonnig is, waar je lekker kunt eten en vooral kunt relaxen: ik denk aan een kustgebied in een zonnig land, Italië, Spanje, Frankrijk, alles is mogelijk! Hier zou ik héél graag een autootje willen huren, zodat ik wat meer vrijheid heb.

 3. Dit zouden we zo goed kunnen gebruiken. Volgend jaar willen we met onze kleine man voor het eerst gaan kamperen. Eerst vliegen naar Barcelona en dan met de huurauto door naar de camping. Ideaal!

 4. Wihoeee wij hebben ook voor de zomer een auto via sunnycars . In het najaar gaan we nog een weekje naar de Canarische Eilanden , dan zou een auto ook goed van pas komen.

 5. Van harte gefeliciteerd! Er zijn veel plekken waar ik met een huurauto zou willen rondcrossen. Maar mijn voorkeur gaat uit om nog even in het najaar lekker te gaan genieten van kleine dorpjes en lekkere tapas in Andalusië

 6. Gefeliciteerd! Als ik op vakantie ga wil ik altijd een auto huren. Voornamelijk voor de vrijheid en gemak. Misschien gaan wij in oktober nog een week naar Tenerife dan zou dit van pas komen. Anders voor volgend jaar in nieuw zeeland!

 7. Van harte!!! Eerst dacht ik Ibiza, maar dat duurt nog wat maandjes. Binnenkort ga ik met mijn zoon naar Barcelona. Dan komt de huurauto goed van pas. Duimen dan maar.

 8. Van harte!!! Eerst dacht ik Ibiza, maar dat duurt nog wat maandjes. Binnenkort ga ik met mijn zoon naar Barcelona. Dan komt de huurauto goed van pas. Duimen dan maar.

 9. Gefeliciteerd! Ik ga later dit jaar op reis naar Australie voor een aantal maanden en ben van plan om hier meerdere roadtrips te maken. Een auto huren staat nog op mijn to-do lijstje…

 10. Gefeliciteerd! En wat een leuke actie. Ik kan het tegoed goed gebruiken voor ons tripje in oktober naar Umbrië. We vliegen op Rome en gaan daar een auto huren om naar Spoleto te rijden en daar de regio te verkennen. Ik ben dan net 25 geworden waardoor ik niet meer onder de jonge bestuurdersregel val, maar mijn vriend – die véél beter kan rijden en twee keer eerder heeft gedaan in Griekenland – niet helaas. Het bedrag voor 24 en 25 verschilt gewoon honderden euro’s, dus wij zouden het goed kunnen gebruiken. Dan laat ik mijn vriend gewoon rijden, scheelt mij weer klotsende oksels haha!

 11. Dubbel gefeliciteerd! ?
  Met mijn moeder maak ik iedere twee jaar een stedentrip en nu hebben we het idee om dit najaar richting Malaga te vliegen en daar een auto te huren om een paar dagen rond te reizen. Ik spreek Spaans dus dat is extra leuk! Tomar un café met de locals, witte dorpjes fotograferen, grote groepen flamingo’s bekijken, gave wandelingen maken….ik heb het idee dat zo’n roadtrip fantastisch uit zal pakken!!!

 12. We gaan voor het eerst sinds jaren met onze eigen auto op vakantie, naar Frankrijk. Ook staat het volgende reisje alweer gepland in december, iets zonnig..Madeira of Florida?
  Volgens mij kunnen we hier goed een huurauto gebruiken!

 13. Super leuk deze actie!
  We (mijn dochtertje, vriend en ik) gaan over een paar weken naar Ibiza. Hoe leuk zou het zijn als we daarvoor het tegoed kunnen gebruiken!

 14. Van harte!! Wij zouden de auto goed kunnen gebruiken voor in november; lekker road trippen door Mexico en dia del muerte meemaken!! Zin in!

 15. Allereerst gefeliciteerd!
  In april 2020 ga ik samen met mijn vriendin 6 weken lang door west Amerika reizen met een auto van sunny cars om te vieren dat we beide geslaagd zijn voor onze opleiding. Dit zal tevens haar eerste reis buiten Nederland zijn. We kijken er dus al heel erg naar uit.

 16. Dat zou een welkome meevaller zijn voor onze voorgenomen nog niet bekende vakantie volgend jaar! Dit jaar de kans niet om er even tussen uit te gaan. Geen drama niet overkomelijk maar hey volgend jaar toch graag wel weer ergens iets moois zien! Travel om a budget is experiences for a lifetime!

 17. Gefeliciteerd met je verjaardag! En het 8 jarig bestaan van Reisdoc! Ik volg je al een poosje, zo fijn die blogs over leuke bestemmingen en alle tips :) Wij hebben dit jaar niet zoveel gereisd omdat ik zwanger ben van ons eerste kindje, volgend jaar hopen we de schade weer in te halen haha! Ik heb wel zin in een Grieks eiland of Ibiza en misschien zelfs wel Curaçao! Dus dat tegoed van Sunny cars komt heeeeeel goed van pas, want ik weet hoe ?? dat bedrijf is!

 18. Heey, Gefeliciteerd Chantal ?
  Ik ga in Oktober samen met mijn vriend roadtrippen door Montenegro, Albanië, Griekenland en Macedonië. Super veel zin in. En we willen een auto gaan huren bij Sunny Cars. Goeie ervaringen mee.
  Ik vind je post altijd erg leuk om te lezen! Zo leuk om je avonturen te lezen na Curacao.
  Reisverhalen maken altijd blij!

 19. Ik zou hem gebruiken voor wanneer we begin november 5 dagen naar Portugal gaan. De bestemming is Porto, maar van daar uit kunnen we wellicht een Nationaal Park bezoeken en naar Vigo en Santiago rijden.

 20. Gefeliciteerd!? Wij gaan eind augustus voor het eerst naar Bonaire en Curaçao en hebben nog geen auto geregeld! Ik ben iemand die het liefst lekker rond gaat touren, dan non stop op een bedje aan het strand ligt. Het zou dus heel leuk zijn om een autootje voor Curaçao te huren!?

 21. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Chantal & van harte met het 8-jarig jubileum van Reisdoc.nl ?
  Ik hoop dat er nog vele jaren met handige reistips bij komen!

  Op mijn bucket list staat al jaren een rondreis door IJsland (het noorderlicht zien zou helemaal fantastisch zijn).
  Zo’n mooi tegoed bij Sunny Cars zal mij zeker op weg helpen deze mooie reis af te strepen ?

 22. Gefeliciteerd!

  Ik heb nog nooit gebruikt gemaakt van een huurauto, maar het lijkt mij ideaal. Zeker in het buitenland, want met mijn autootje voel ik mij niet zo op mijn gemak om er nog mee naar bergen enzo te toeren.

  Vorige week ben ik teruggekomen uit Schotland, en ik ben behoorlijk verliefd geworden er op. Ik zou het waarschijnlijk gebruiken voor een ander deel van Groot-Brittannië, namelijk het zuiden. Richting brighton en de zuidelijke kust is ook nog een grote wens van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.